torsdag 30. september 2010

Gravid på sengekanten...

 Jeg er så heldig å få Gravid-bladet hjem i postkassen hver mnd. Det er en gave fra en snill venninne, Tonje, som mente dette var noe midt i blinken for den gravid og babypratende venninnen. Her finner en masse nyttig lesing, til og med samboern leser ivrig gjennom bladet. Man må da holde seg oppdatert må vite!
Tonje står forresten bak bloggen AltOmBryllup, en blogg som absolutt kan anbefales om du går i giftetanker, eller bare liker å drømme deg bort i flotte kjoler.
Sprinklene på vuggen blir aldri ferdig (føles det som), de har fått sitt ? strøk idag (har kommet ut av tellingen) men det blir jo bra til slutt.Så nå tar jeg med meg bladet og kryper til sengs... har et par bein som trenger hvile etter en lang dag. God natt!
4 kommentarer:

 1. viktig å kose seg.. spesielt når man er gravid.. tiden flyr avgårde så det kan vi godt nyyyyte.
  jeg er allered ei uke 30 og lurer på hvor tiden blir av :)

  ha en flott dag

  SvarSlett
 2. Håper du har det bra Camilla:):) Vi har aldri vært gravide, men det virker jo litt slitsomt! og veldig gøy selvfølgelig:) KOs deg i dag:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med spire i magen:) Koselig (og pittelitt slitsomt) å gå gravid. Masse tanker og drømmer,og så utrolig masse å se frem til. Tiden man venter kan virke så uendelig lang,men du verden så fort den går.
  Nyt denne tiden og gled deg til spiren kommer:)
  Lykke til videre i svangerskapet,håper du får en fin tid.
  Klemmer fra Milla

  ps: Jeg tror du har en gutte spire i magen;)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige ord! Du må jo ikke glemme å nevne at du står bak designet på bloggen! Er jo derfor den er så fin.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen