onsdag 8. september 2010

Innekos.

Vi er godt inn i september måned nå, så det er vel ikke lenge før høsten banker på døren. Det er surt og kaldt ute ikveld, så da gjelder det å kose seg inne i varmen.


Med noe godt og varmt i koppen og nybakte muffins.Jeg er et skikkelig høst menneske, elsker den årstiden vi er på vei inni nå. Stearinlysene tennes, og de gode varme pleddene finner veien frem. Ute blåser det friskt, regnet pisker mot vinduene, jepp.. det er noe helt eget med høsten.Hva er din favoritt årstid?

 

21 kommentarer:

 1. Min favorittårstid?
  Leser du mitt siste innlegg er du ikke mye i tvil!!!: SOMMER, SOMMER, SOMMER!

  Utrolig delikate muffins!

  SvarSlett
 2. Utruleg fristande muffinser du har laga i kveld. Kva har du putta i glasuren for å få den sååååå rød? Ser veldig nammis ut. Er sjølv på den smale sti i forhold til søtmat for tida. Prøver å kvitte meg med litt overflødig stuff etter siste svangerskap....
  Gratulerer så mykje med baby i maagen. Veldig kjekk tid de har framfor deko. Minste vår er 6 mnd og det er berre såååå kjekt å vera heime m han. Flott vogn du har kjøpt. Kikker innom deg ofte ;)
  Ha ein fortsatt fin muffins-kveld

  SvarSlett
 3. Det var virkelig muffins etter mitt hjerte, prikken over i´en ;)

  SvarSlett
 4. Mmmm, de så nydelige ut de muffinsene♥
  å GRATULERER så mye med en liten huleboer!!! Ikke fått med meg dette før nå jeg!♥♥
  Så stas!

  Håper formen er fin? å at du slipper så mye plager.

  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 5. Hei vennen min ♥

  Så fin vogn dere har kjøpt dere:) Dere er vel spente nå tenker jeg om det er en liten blå eller rosa der inne;)
  Du må ikke tenke på bloggen min, ta det når du har tid:) No stress!
  Håper formen din er fin om dagen:)

  Klemmer i fleng ♥

  SvarSlett
 6. Og ja, høsten er veldig kos:) Den har sin egen sjarm med innekos og masse tente lys:)

  SvarSlett
 7. Deilige muffins, ja fluesopp og motsatt sopp, hi,hi. ser veldig godt ut. Høsten er en skikkelig innekos tid, levende lys og en spesiell stemning når kvelden kommer snikende.

  Ha en fin dag:)
  Marianne

  SvarSlett
 8. Det var noen søte muffins gitt!
  Fikk lyst på en bit ja ;)

  Jeg liker vel alle årstidene, men minst vinter. Liker ikke å fryse.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 9. Heia,

  Ser veldig god ut de små fristelsene dine:)
  Gratulere med baby i magen, spennende tid.
  Jeg liker også høsten pga kosen, innetid, tente lys og pledd, ja pledd må man ha:)

  Ha en trivelig torsdag. Her er det blå himmel og sol. Så kosen blir ikke før i kveld.

  Klem, Jennifer.

  SvarSlett
 10. Miv favoritt er vinteren, men høsten er en veldig god oppvarming :-) Muffinsene så herlige ut!

  SvarSlett
 11. Hei hei
  Syns alle årstider har sin sjarm. Liker best sommeren men den er jo ikke så mye å skyte av. Ikke i år og ikke i fjor. Da var jeg forrsten høy gravid så det var like greit.
  Kos deg med muffins
  Klem Tove

  SvarSlett
 12. Hærlige muffins ;) Alle årstider er spesielle på hver sin måte, syntes jeg ;)ha en flott dag!

  SvarSlett
 13. Eg trudde faktisk at sommer var mi favorittårstid. Men no viser det seg at hausten er faktisk best! Krype under pleddet med kakao framfor peisen med tente stearinlys og god TV underholdning eller ei bok. Er berre best! Eg elsker å kose meg inne! det kan ein ikkje på sommaren uten å få dårleg samvittighet;) Muffinsane dine såg herlege ut!
  Håpa du kosa deg igår kveld og at dagen idag blir flott!:)
  Klem:)

  SvarSlett
 14. Namnamnam muffens :) De ser skikkelig gode ut :)

  Selv er jeg et utpreget høstmenneske :) Liker veldig godt når det regner, blåser og er kaldt og guffent :) Herlig å være ute da og enda herligere å komme inn til te og muffins ;) hehe!

  Godt med livstegn fra den kanten igjen, har begynt å savne blogginnleggene dine :)

  Ha en nydelig høstdag :)
  Klem Karina

  SvarSlett
 15. Nam! De så ordentlig søte og gode ut. Deilig på en hustrig kveld. :)

  Høsten er vakker, men for min del betyr den desverre en enda mer ustabil og stiv kropp. Tar vare på dagene der solen smetter igjennom, når regnet ikke slår, og dager det ikke blåser for ille. Da er det deilig med noen turer ut med kameraet og forevige det vakre fargespillet, eller pusle rundt med tingser og tangser som trengs å gjøres. På kalde dager er det ingen valg, for kroppen velger selv noe varmt i koppen, og pledd over bena. Kaller nok denne årstiden både vakker og vond, men tar den imot med glede likevel. :)

  Ønsker deg en flott dag videre. :)

  SvarSlett
 16. Nå var det jammen lenge siden jeg hadde tittet innom deg :) muffinsene dine så hærlige ut :) gleder meg selv til å titte innom bladet, vakre hjem :) alltid like mye spennende i der :)

  SvarSlett
 17. Takk for det :) vi har snakket litt, men vi har ikke avklart noe enda ;) så vi holder det litt hemmelig frem til vi vet nøyaktig :D

  Å du da som skal bli mamma :) <3<3<3 gratulere så mye... Fikk det ikke med meg før jeg leste nedover bloggen din. (har ikke hatt tid til å lese blogger i det siste, men kommer sterkere tilbakers fremover)

  Nei dette blir spennende, jeg skal følge med deg :D

  SvarSlett
 18. Jeg er nok et vår/sommer-menneske som blir litt trist når høsten er våt, mørk og kald, men foreløpig er den vakker !
  Det er koselig med innetid, så jeg må nok finne frem flere stearinlys og nyte kveldene.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 19. Muffinsene dine så herlige ut <3 Og gratulerer som vordende mor.. Du har mye å se frem til! Jeg lurte bare på om det er mye arbeid for deg å se over bloggen min, og kanskje fikse den opp litt med noen penere overskrifter og diverse annet?

  SvarSlett
 20. Monneline!!

  Jeg får ikke kontakt med deg, får beskjed om at profilen din ikke er tilgjengelig. Men hvis du ser dette, så ta kontakt med meg på bamsemums83@yahoo.no så kan jeg få sett på hva du ønsker hjelp med!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen