tirsdag 5. oktober 2010

Rosa sløyfe aksjonen.Vær med og støtt Rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft, du også!
For å legge ut en banner på bloggen din går du HIT.


Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.
Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse, og i Norge står Foreningen for brystkreftopererte og Kreftforeningen sammen om aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999. Aksjonen har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Det arrangeres ulike rosa aktiviteter og bygninger lyses opp i rosa, men først og fremst går man med den rosa sløyfen for å støtte opp om aksjonen og vise sin solidaritet med brystkreftrammede.

7 kommentarer:

 1. Har gjort det samme selv i dag. Bestilt meg armbånd og perlesløyfe!
  Snart skal du på UL, du er vel spent tenker jeg! JEG er spent... hi hi...
  Ha en fin kveld!
  KLem
  Lise

  SvarSlett
 2. Vi skal kjøpe oss hver vår rosa sløyfe! Flott at du skriver om det:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Bra intiativ Camilla:)Skal gjere det samme
  ikveld når eg skal blogge:)
  Håpar du har ein fin dag og at alt er bra med den lille i magen:)

  Go klem Stine-Iren

  SvarSlett
 4. Supert initiativ, jeg er selvfølgelig med:)

  Klemklem

  SvarSlett
 5. Kjempeflott vennen, altfor mange som får kreft:(
  Så nydelige klær du har kjøpt til bebis da:) Husker sååå godt hvordan det var..jeg satt å tittet på nettsider som solge babytøy hele tiden og var stadig innom barneavdelingen når jeg var i butikker:) Den tiden du er i nå er så kos..jeg savner den litt. Deilig å kjenne liv i magen:) Bra du har lyst på frukt, da får babyen fin hud visstnok:) Jeg spiste masse grønne epler.

  Ha en nydelig dag vennen:)

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Så flott initiativ! Jeg henger meg på (kopierer litt av deg- håper det er greit).
  Legger meg til som følger også, synes du har en veldig koselig blogg!

  SvarSlett
 7. Samme dag som jeg får noe hos deg får jeg gitt deg noe også. GØY!!

  Lappen er trukket og der sto navnet ditt :-D

  Gratulerer, min venn!

  KLEM

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen