tirsdag 12. oktober 2010

Vuggen er endelig ferdig...

 Er det ikke utrolig hva litt maling kan gjøre.


Vuggen er malt med Sens maling
SENS er den eneste malingsserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Det er fordi Sens er den eneste malingserien som er fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdamping.Og kan derfor trygt males med for oss gravide.

Vi startet det hele med å grunne vuggen med Sens sin egen grunning. En veldig tynn base som brukes for å fylle ut ujevnheter i underlaget, og gi bedre festeevne for toppstrøket.
Det er en utrolig lett maling å male med. Den tørker raskt,bare etter 2 timer kan man faktisk male over på nytt. Den er tynnere enn oljemaling, så krever derfor flere strøk. Men når det går så lekende lett å male, er ikke det noe problem.


Slik ble vuggen til slutt. Jeg er helt forelsket...
Jeg har ikke noe bilde av vuggen montert, men slik så den altså ut før... 22 kommentarer:

 1. Hei Hei! For en flott vugge og for ett stort arbeide dere har nedlagt. Vuggen er SÅ FIN.
  Skulle ønske det var jeg som skulle sove der :)
  Lykke til videre fremover. Klem LISEG

  SvarSlett
 2. No kom minnene tilbake til meg:)
  I fjor sommar stod eg å måla mi vogge kvit. Er så herleg med denne forberedelse tida til lisjegullet kjem:) Eg måla forresten litervis med målinga Green Room som heller ikkje er skadeleg for gravide, fekk eg beskjed om i butikken. Vogga di vart heilt nydeleg!:)
  Og gratulerer med ny blogg. Så det var derfor eg ikkje fekk opp nye innlegg frå deg på rollen..litt treg eg visst;)
  Om du vil eg skal sy noko på bestilling er det berre å seie ifrå:)
  Ha ein flott kveld!
  Klem:(

  SvarSlett
 3. Æh..det skulle vere smilefjes på slutten der ;)

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Mye bedre i hvit ja;)

  Klem fra Janniche, Duse Pasteller:)

  PS: nå funker bildenedlastinga på bloggen min. Gikk seg visst til av seg selv;)

  SvarSlett
 5. Så flott vuggen ble,Camilla. Så heldig du er som venter barn. Sikker på at du gleder deg.Det ser så godt ut for en baby å få legge seg ned på dette skinnet i en så nydelig vugge. Ta nå godt vare på deg selv.
  Klem

  SvarSlett
 6. Åh, så nyyydelig!!! :) Vi hadde også vugge ti jenta vår, arvet etter pappaen og onklene :) Veldig koselig!! Vi hadde "himmel" på vår og ved neste unge har jeg planer om å sette veggord på enden ;)

  SvarSlett
 7. For en flott vugge! Du er så heldig som venter barn!! Dette blir nok spennende:) Den kledde virkelig den fargen:)

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 8. Så flott vugge! Ble så nydelig. Kan tenke meg dere gleder dere. Spennende tid i møte.
  Håper formen din er bra så du får nytet svangerskapet.
  Ha en fin dag!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 9. Så flott den ble :) kan du bare glede deg til å legge babyen oppi ;)
  Håper du ellers har det bra...
  Ha en flott dag videre :)

  SvarSlett
 10. så utrolig fin vugge :) får snart på plass en flott barneseng her i huset også.. gleder meg <3

  SvarSlett
 11. den ble kjempe fin!! jeg og har hvit vugge som står å venter på sin baby nå... det er virkelig fint med vugge altså!

  SvarSlett
 12. Vi har nesten helt lik vugge som nå skal opp fra kjelleren og få seg et nytt strøk maling (vår var også furu før Emma brukte den) Kanskje jeg skal kjøpe sens maling, så kan jeg male selv. (Mannen er så treig...)
  Så flott bloggen din har blitt! Kan jeg spørre om hvordan du har fått til de flotte knappene med kategorier øverst? Jeg prøver, men får bare til utrolig kjip skrifttype...

  SvarSlett
 13. Så fin den ble, der kommer et lite nurk til å kose seg myyye tenker jeg!! Om du ikke vet det, er Greenroom fra Butinox også gravidvennlig, har kommet utrolig bra ut i alle tester -og er i tillegg billigere en jotun sin sense ;0) -det var den da jeg var gravid ihvertfall, hehe! Kos deg i graviditeten!!

  SvarSlett
 14. Utrolig FLOTT den ble! ;) Jeg får også en vugge fra svigermor og de, som bestefaren til samboeren min har laget. Gleder meg sånn til å se den, og håper jeg får tillatelse til å legge noen strøk med maling på den ;)Ha en flott dag videre ;) klemmer fra Nina

  SvarSlett
 15. Ble kjempe fin!:) Koselig med vugge til baby!:)

  SvarSlett
 16. Vakker vogge. Blir sikkert masse brukt. Fin bare som pynt også.
  Mannen min skal forsøke å snekre en tvillingvogge. Er spennt på om han får det til. Han har ennå noen måneder på seg, så vi får se- spennende!
  :) Susanne

  SvarSlett
 17. Vuggen ble kjempe fin - og det samme har bloggen din blitt!!! Så gjennomført stilig!!! Kan jeg spørre om hvorfor du har valgt villa greve ? (håper du ikke har skrvet det og jeg ikke har fått det med meg!!) Flott navn i alle fall!!!
  Koselig med bilde av nurket - sukk...du har en herlig tid foran deg!
  Stooor klem fra Lunalu

  SvarSlett
 18. Gratulerer med et mirakel i magen, og for en fantastisk søt vugge!!! Den ligner veldig på en jeg bestilte fra Oliver furnitures da vi ventet på lillegutt (den kom desverre så sent til butikken at lillegutt var blitt litt for stor til den). Når vi nå venter nestemann satser jeg på en "vugge" å henge fra taket så ikke lillegutt får tak i minstemann. Veldig fin blogg du har, gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 19. Tusen takk for gode ord!

  Utrolig flott vugge!
  Det er så koselig med vugger ♥

  Klem

  SvarSlett
 20. Så nydelig den ble!! Det er helt utrolig hvilken forvandling maling kan gi :)
  her skal nok nurket kose seg :)
  klem fra Barbro

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen