onsdag 24. november 2010

Husets julekalender.

 Til helgen er det første søndag i advent, og alle hjerter gleder seg. Eller jeg gjør iallefall det, endelig er det tid for å ta frem julepynten. Som det julemennesket jeg er er alle forberedelsene godt igang til jul. Julekortene er begynt på, julegavene er snart ferdig, så i desember skal dagene bare nytes.Husets lille firbente må selvfølgelig ha sin egen julekalender med godbiter. Man kan få kjøpt kalender til både hund og katt, men for å få litt erfaring med pakkekalender som vi med årene kommer til å ha til babyen som er ventet, prøvde jeg meg på hjemmelagd hundekalender. Alle godbitene er pakket inn og merket med alle 24 dagene i desember, og hengt opp på nettingtavlen fra Mols.10 kommentarer:

 1. Så hyggelig og julete julekalender!

  SvarSlett
 2. Så herlig med egen kalender til lille voffsen ♥ Den var jo veldig søt og da... og kan tenke meg det blir poppis!
  Jeg vet at det ikke hadde funket her hos oss, vår Buster ville, etter 24 dager med godis, bli VELDIG tiggete når det brått var slutt, tjihi:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. helledussan så herli :D
  Tenk til neste år så har de hver sin :)
  Lillebror og storebror :D tihi :)

  Klæm

  SvarSlett
 4. Nei ;P haha så stilig :D den likte jeg :D
  verfall en som blir fornøyd å en smule bortsjemt i jula ;) hehe

  SvarSlett
 5. Hihi, så søtt ♥
  Keegan (min hund) fikk sånn kalender fra Buddy ifjor, var godbiter der også- han likte det veldig godt :P Men i år gadd jeg ikke styre med det- vi trener så mye lydighet hver dag uansett så han får noe godbiter da ;)

  Ha en fin Torsdag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 6. Utrolig fin kalender :o)
  Takk for titten inne hos deg, la meg som følger hos deg, for dette så ut som en blogg verdt å følge.
  Ha en fin førjulstid

  SvarSlett
 7. Koselig!
  Ja nå er det advent!
  Syns nettop det var sommer ,jeg!
  Ha en fin dag!
  Store klem fra Sol

  SvarSlett
 8. Hahaha, du er kul, kalender til hunden!
  Det tar vel kaken for omsorg! hihi!
  Jeg lager til begge barna og Kristoffer. Samt mamma og pappa.. Men aldri laget tiø dyr!Men det er dekorativt og koselig med kalender det er sikkert..

  Så du hadde spm til lamperengjøring.. Jeg vet Min kjære har hatt lampe rense spray i butikken, bare sprayer på og lar de renne av også blir lampen skinnende lekker igjen.. Klem

  SvarSlett
 9. Så søt julekalender til vofsen :) ekte kjærlighet *♥*

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen