torsdag 11. november 2010

Magebilde uke 23Svangerskapskontrollen gikk bare fint. Den lille vokser som den skal, og mor.. jo hun har det bare fint.
23+1 idag, så tenkte jeg skulle legge ved et oppdatert magebilde.

 Imorgen blir det en travel dag, så jeg benytter sjansen til å ønske alle en kjempe fin helg!!!!
18 kommentarer:

 1. Oj! Magen vokser!! Men det er vel det den skal, hihi;)
  Så bra at alt er bra♥

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 2. Fiiine magen ♥
  God helg til deg og Camilla, nyt den!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Ja, det vises at du er gravid ... :)
  God helg til deg også!
  Klem

  SvarSlett
 4. Åe <3 Så det blir en jente?? :D
  Tenkt på navn?

  SvarSlett
 5. Koseleg☺ SO bra at du har det bra!
  Eg var sjukmld frå veke 6 ca og fram til fødselen :/ Det var ganske tungt å ikkje vere i form!

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. stor og fin babymage :) ha en flott helg og kos deg med magen... gla jeg snart er ferdig jeg ;)

  SvarSlett
 7. Fine magen ♥
  Du er en av de 12 vinnerne av trøstepremiene i min giveaway, sender du meg en mail med adressen din og noen prioriterte ønsker? Jeg deler ut fortløpende ettersom de øverst på listen har valgt ferdig, så om du skriver 3-4 ting i ønsket rekkefølge så er det nok en av de som blir din. miesmirakler@gmail.com *♥*

  PS! Ny giveaway på http://mieslopper.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Fine magen :-)
  Riktig god helg til deg også,
  klem Hege.

  SvarSlett
 9. Ser at magen har vokst ja,
  deg er flott.

  Kos deg i helgen.
  Marianne

  SvarSlett
 10. Herlig babymage =)

  Artig å få følge med deg i svangerskapet :)

  Ønsker deg og dine ei koselig helg.

  Klem Linnie =)

  SvarSlett
 11. vet ikke kjønn vi og ville ikke vite :) men jeg er ganske sikker på gutt... mørk mørk lilla har jeg uansett for jeg syns det er så fint på små prinser :) heldigvis ikke lenge igjen til vi får hilse på :)

  SvarSlett
 12. Er jo litt misunnelig, er så spennende dette!!!
  Kos deg og ha ei fin helg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 13. Heihei Camilla!
  Innom for og ønske deg og magen en god Torsdag ♥
  Håper alt står bra til...

  Klem Line

  SvarSlett
 14. Gratulere!! Første gang jeg er inne på bloggen din, veldig fin!!! Blir spennende å følge svangerskapet ditt, jeg har en liten en på 3 mndr og det er fantastisk!!!! Veldig gøy å legge ut magebilde også, da får man se utviklingen senere. Jeg er veldig glad for det nå for jeg har allerede glemt hvor stor magen var! Masse lykke til videre!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen