søndag 28. november 2010

Til stor jubel!

Se hva som er kommet ihus.

Nå blir filmkveldene en helt annen, med ny flott og ikke minst stor tv. Det må noe områkeringer til, blandt annet ny tvbenk.

Vi har vært på Ikea på leting etter ny tvbenk, men ikke funnet noen der som passer. Har også tittet innom de vanlige møbelbutikkene som Bohus, Skeidar, Living, og Møbelringen. Men vi trenger en tvbenk med en høyde på ca 60-65cm. Så om du vet om et sted de selger slike, helst hvit, så rop ut!

6 kommentarer:

 1. Ja, jeg sier bare HURRA på deres vegne, for da vi fikk vår flatskjerm gjorde det selvsagt noe med utseendet på stua, men ikke minst ga det oss en "seer-glede" uten like. Naturfilmene fra NRK svevde forbi som en drøm. Vi så plutselig alle hudproblemene til skuespillere/programledere osv. Moro!? Det er fabelaktig hvor flott det er å se TV på en ny TV. Gled deg til julefilmene.
  Men TV-bordet er et problem for oss også. Vi tenkte først å henge skjermen på veggen, men det er jo så mange bokser som skal ha en plass også, så det gikk vi bort fra.
  Så kan vi ikke ha bredere benk enn 90 cm. Det finnes ikke. (Vel, i sort glass, men hvem vil ha det??) Så vi beholder nok den gamle, og beiser den i samme farge som salongbordet. Etter å ha vridd hjernen og ALLE butikker 2 ganger så har vi kommet til at det er beste og kanskje eneste løsning.

  Og så til slutt skal jeg spørre om hvordan det har gått med den runde lampen du skal ha rengjort? Jeg har kjøpt en blå sprayflaske som er beregnet til prismekroner. Da taper jeg igjen lampeholderne, legger håndklær under, og sprayer godt på lyskronen. Da renner skitten av, og når den tørker er den faktisk blank og fin. Kanskje du kan bruke det på din lampe også? Tror jeg kjøpte sprayflasken i en lampebutikk.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny TV! Se et hvitt TV-bord på novasolo.no, høyde 60 cm.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny storskjerm, blir flotte bilder på den, gled deg. Har du sjekket ut på Amøbler på Alnabru. www.amøbler.no var der å kjøpte ny sofa i våres og de hadde også tvbord:)

  Ha en fin 1.advent.
  Marianne

  SvarSlett
 4. Grattis i Greve villaen!!
  Så kjekt!!!
  Stor adventsklem fra Sol

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med ny tv i hus:D Håper alt går bra med deg og den lille! Ønsker deg en herlig adventstid!!
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ny TV:-)) Vi bruker Liatorp skjenken fra Ikea, som Tv benk og er veldig fornøyd med det. Lykke til med valget:-)
  God advent:-) Klem fra Vigdis

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen