tirsdag 21. desember 2010

Magebilde 28+6Tenk, 29uker imorgen. Hvor blir ukene av?
 Lille Mathilde koser seg i mammas mage. Alt er bare fint med oss begge. Jeg koser meg og nyter dagene og ukene. Tiden går fort frem til begynnelsen av mars nå. Før vi vet ordet av det er hun kommet til verden og jeg kan smykke meg med tittelen, mamma.
9 kommentarer:

 1. Fiiine magen:) Og kjempefint navn dere har valgt til lillejenta deres♥ Godt å høre at formen er bra og at du koser deg:) Ønsker deg en strålende jul og et riktig godt nytt år:) Nyyyyt!!! Blir et spennende år for dere da!
  Klem, Randi♥

  SvarSlett
 2. Spennende dager foran deg.
  Ha en riktig god jul og nyt dagene og kos dere masse!
  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Så koselig :-)
  God jul til deg :-)
  Julekem

  SvarSlett
 4. Så flott at alt er bra med dere! Bare innom for å ønske en riktig God Jul!

  Juleklem fra
  Marianne

  SvarSlett
 5. For en fin babymage og for et flott navn dere har valgt til den lille ♥ Ja, tiden går voldsomt fort og snart er ikke livet som det var lengre, men mye mye bedre tror nå jeg :) Fortsett å nyte magen, det gjør jeg også :)

  SvarSlett
 6. Fiiine magen ♥
  Jeg rekker ikke kommentere på alle innlegg om dagen, da juletiden flyyyyr... men veldig nydelig, vakkert navn dere har valgt ♥
  Også veldig fint du har pynta til jul vennen:) Ifjor hadde jeg baby i magen på julaften, og det året har gått sååå fort! Plutselig er du mamma, selvom ventetiden innimellom blir lang;)

  Ønsker deg en koselig julefeiring, nyt dagene vennen:)

  Klem klem

  SvarSlett
 7. Koslige bilder,fin mage!!!Jeg ser ganske lik ut er 29+1 så vi er ganske likt!!God jul til dere alle:)Klem Linda:)

  SvarSlett
 8. Det finnes jo ikke noe finere enn sånne gravid mager:) Kos deg og nyt dagene.Klem Elin

  SvarSlett
 9. Fiiin mage;)
  Finnes ikke vakrere enn mager med baby inni, hihi... Ha noen kjempekoselige juledager Camilla, nyt de ♥ Og jeg gleder meg til nytt år med mange flotte innlegg fra deg og din inspirerende blogg - og det blir vel endel babybilder og vil jeg tro, bare koooos det ♥

  Setter veldig stor pris på alle koselige meldiger og supre innlegg fra deg;)

  God Jul til deg og dine ♥

  Klem Line

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen