lørdag 11. desember 2010

Magebilde uke 27+2

 Lille frøkna vet å holde mammaen sin våken. Hun er fast våken hver kveld ved sengetid. Da kaver hun rundt, så magen hopper og spretter. Og når pappaen legger hodet på magen kommer det gjerne noen skikkelige spark i den retningen . Så ingen tvil, hun vet å si ifra, ja her er jeg!

Min utsikt sett ovenifra... tærne har jeg sagt ha'det til for noen uker siden.Ønsker alle en riktig fin helg!
8 kommentarer:

 1. Så nydelig mage.
  Kos dere masse i helgen
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Flott mage=) Husker så godt det du beskriver. Vår jente var også vilter av seg på den tiden av døgnet=) Morsomt bilde det siste. Husker det der så godt=) * mimre*=) Tusen takk for at du deler disse flotte øyeblikkene med oss=)
  God helg=)
  klem

  SvarSlett
 3. Flott babymage ♥ ♥ ♥

  Husker godt hvor herlig det var å kjenne liv i magen, begge gangene jeg gikk gravid, og magen formet seg på de underligste vis når jentene "ommøblerte" der inne ;) ♥

  Akkurat dét savner jeg ved å gå gravid :)

  Likevel er den beste følelsen, den følelsen man får når man holder gullet sitt i armene for aller første gang ♥ ♥ ♥

  Ha ei kjempefin helg :)

  Klem Linnie =)

  SvarSlett
 4. ♥ ♥ Fine babymagen ♥ ♥
  Det eneste jeg savner med å gå gravid er sparkene og bevegelsene i magen. Det er koselig det. Nyt dem så lenge de varer, for snart er hun er og da begynner et nytt kapittel i livet deres ♥ ♥
  Ha en fin lørdag vennen.

  SvarSlett
 5. så fin mage du har :) Og så kos det er mer spark fra den lille ♥

  her er det alltid stas for største storesøster når magen hopper og spretter :) Min er litt lavere denne gangen, mon tro om den merker at det kun er 2 år mellom mellomste og denne babyen og at musklene ikke er like gode som før ;)

  kose deg masse i førjulstiden :)

  klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig mage!:-) Du er kjempeflott!

  SvarSlett
 7. SÅ moro å se:-)
  LItt som jeg føler meg selv om dagen:-)
  Det værste er å bøye seg fram for å ta på sokker og sko...

  Ha en flott helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen