fredag 3. desember 2010

Ta naturen inn i stuen.

Fant denne kassen på Mester Grønn forleden. Er du glad i stjerner og det litt rustikke, da anbefaler jeg denne! Den står som svibelpotte, men kan absolutt brukes til andre blomster når svibeltiden er over.

Med litt mose og svibler, blir det en fin dekorasjon å ha på stuebordet. Det kommer noe mere til også, men først må vi en tur ut, og finne det naturen har å by på.
12 kommentarer:

 1. Den kassen er helt meg. Takk for tips. Innimellom har mestergrønn veldig fine ting! Går det bra med deg? Følger med vettu selv om jeg ikke alltid kommenterer, men tenker du vokser dag for dag. Koselig. Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 2. Å, søren! Jeg så den kassen på Mester Grønn idag, men trodde bare det var en vanlig kasse med stjernehull, for den sto så høyt på en hylle. Så ikke det var glassbeholdere i den. Da kan den jo brukes til MASSE. Lyslykt ute også. Terrassen til sommeren, kanskje?
  Og glemte å kjøpe mose også, som jeg har tenkt på i noen dager. Huff.
  DIN kasse ble iallefall fin. God helg.

  SvarSlett
 3. Åå den var lekker:) jeg vil også ha!!!..;)
  God helg:)
  Klemklem

  SvarSlett
 4. Ååå... den var kjempefin! Slik fikk jeg også lyst på :)
  Ha en fin helg!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 5. Ååååå superskjønn kasse, selv om jeg ikke orker duften fra svibler, kunne jo ha små julestjerner i den også.
  Ha en fin førjulshelg.
  Marianne

  SvarSlett
 6. Så fint det var:) koselig du har det.....tenkte at jeg burde endret litt på headeren min nå på vinteren...men er usikker på om jeg får gjort noe selv etter at du var så snill å fikse den...)
  klemmer fra Katharina

  SvarSlett
 7. Den var kjempefin :)Den likte jeg kjempegodt,tror jeg får ta meg en tur til Mester Grønn ;)

  SvarSlett
 8. Lekkert, nydelig med glasskrukkene inni :)

  ♥ God helg ♥

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 9. Psst.. den er veldig fin me telys i også ;)

  SvarSlett
 10. Så fin den var :-) MesterGrønn har mye fint tilbehør. Håper alt er bra med deg og den lille :-) God helg-klem

  SvarSlett
 11. Så fiiiint!!

  Helgeklem! ♥

  Janni, Duse Pasteller

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen