mandag 31. januar 2011

Høygravid (magebilder)
 Ja, fra idag kan jeg stolt kalle meg høygravid. Bare 40dager igjen til terminen 12.mars!


Tiden har gått utrolig fort, mye fortere enn jeg hadde forventet. Husker jeg leste i svangerskapsboken i uke 7.. og bladde utover til uke 35 (der jeg er på torsdag), og syntes det virket som en hel evighet til. Men, vips så var man plutselig der.

Jeg har tatt magebilde hver uke fra jeg fant ut om graviditeten, da var jeg 5+4. Veldig artig å ha til senere, en reise å se tilbake på.Et magebilde tatt i uke 7.


 Magebilde uke 34.

 Det er en fantastisk tid. Og jeg føler meg utrolig heldig som får bære frem et lite vidunder.

10 kommentarer:

 1. Kos magebilde :) Jeg var ikke så flink til å dokumentere - og i ettertid er alle småplager glemt og huskes som rosenrødt.. ha ha

  Nyt dagene og lad opp :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Fint magebilde. Er SÅ artig å se tilbake på, er så glad jeg også tok hver uke.

  Hvis den bittelille kommer liiiitt før, så får jeg hilsa på for da skal jeg til Oslo igjen. :-D

  KLEM

  SvarSlett
 3. Hei=) Ja, den tiden den flyr=) Tenk, ikke lenge til dere har jenta deres i armene =) Jeg var også flink, delvis flink iallefall, med å dokumentere utviklingen i bilder=) Koselig å se tilbake på =) Kos deg masse som høygravid=) klem

  SvarSlett
 4. Grattis så mye som høygravid!:-)
  tenk så fort tiden har gått, selvom den i perioder også har gått sakte...
  Jeg tok også mange bilder sist, og det er kjempemoro å sammenligne med nå:-)

  Ja, man er veldig heldig som kan bære frem et nytt liv!! En fantastisk følelse!

  Kos deg de siste 40 dagene!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Ja. tiden går fort. Du er helt nydelig. Kos deg den siste tiden. Kansje ta noen turer på kino sammen med samboeren???Det tipset fikk vi, men vi trodde jo vi skulle få masse tid til det etter at lille jenten kom til verden. Men der trodde vi feil. Hun er snart 8 mnd og ingen kino på oss..HEHEHE.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 6. Så moro! Nå nærmer det seg!
  Give away på Bustebloggen nå, bli med da? :-)
  Klem

  SvarSlett
 7. Gled deg!
  Min skatt kom til slutt, og det er jo det største i verden...

  Lykke til!

  SvarSlett
 8. Herlig! ♥
  Nyt de siste dagene!!!

  Klem

  SvarSlett
 9. Så deilig at tiden har gått fort da. Med meg gikk det kjempefort de siste 10 ukene. Tok magebilder bare 12 timer før fødselen (helt uvitende om at det skulle skje så fort, trodde enda jeg hadde minst en uke igjen). Kjempeartig å ha disse i ettertid, så jeg anbefaler og ta ofte bilder den siste tiden:)

  SvarSlett
 10. Herlig bilde! Angrer så på at jeg ikke tok flere magebilder da jeg var gravid. Det er jo en så fantastisk tid å bære på et liv! ♥ Nyt de siste dagene og sov masse ;)

  Klem

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen