fredag 14. januar 2011

Klesvask kan være ganske koselig ♥


Mye av de små babyklærne er nå ferdig vasket. Gjennstår en maskin til.. ja, også er det sengetøy og håndklær som skal taes imorgen.

Utrolig hvor stor glede det var i å vaske de små nydelige plaggene, og henge de opp til tørk.
Spennende tider20 kommentarer:

 1. Syns ikke det er lenge siden jeg dreiv å vaska nyfødt klær heller - de vokser fort, min datter er en 68-74 strl baby nå ;o) hehe...men enda er klærne små og nuppeline.
  Kos deg masse - håper du tar godt vare på deg selv den siste gravidtiden.

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, dette husker jeg! Åpnet bloggen din via NIB og var ganske så forundret over overskriften, før jeg så hva det dreide seg om... :-) Har nettopp vært i kjelleren og hentet en TUNG bør med rent tøy som skulle henges opp. Har en treåring nå, og etter litt omgangssyke er det nok å vaske på! :-) Men husker godt de rundene med klær som ble vasket under svangerskapet. Har noen bilder av rosa klær, vaskeduker og sengetøy på tørkestativet.. :-) Det er stas! Gratulerer så masse! Hos oss endte alle disse nyvaskede og vel forberedte ROSA klærne på loftet uten å ha blitt brukt, for vi ble tatt skikkelig på sengen under fødselen. Ut kom en gutt, en PERFEKT en..og der satt vi med rosa hentebag og rosa ull.. :-) Har ledd godt og lenge takket være det.. Så vi fikk en ny handlerunde og vaskerunde med lyseblått i stedet vi! :-) Kos deg resten av tiden og nyt hvert sekund! :-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig! Husker selv følelesen av forventning, og det og sitte og se på de knøttsmå plaggene! Ta vare på hver dag (vet det virker som en klisje, men tiden bare flyr av gårde, i dag er mi gromjente allerede 1 år...)

  Kos deg videre i ventetiden!

  SvarSlett
 4. Må snart komme igang med klesvasken til minien min jeg og kjenner jeg!
  Det der så kjempekos ut!

  SvarSlett
 5. å hærlighet så søtt :) er jo bare så masse søtt til små :)

  SvarSlett
 6. Ja, dette er koselig :) Du glemmer aldri denne tiden, og de gode følelsene du har nå vil bare fortsette og erstattes av nye gode føleser!

  Det er en vidunderlig tid du har framfor deg Camilla :)

  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Virkelig spennende tider, ja! Sånne bittesmp babyklær er jo så nusselige - man skjønner ikke helt at de kan være så små!
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 8. Tnååå, så nusselige SMÅ herligheter ♥ Skjønner godt at du koser deg med den vasken ja...;))

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Jeg kan sitte å plukke med babyting i timesvis!!! Var enda verre føste gang, men jeg prøver å være bevisst på at det mest sannsynlig er siste gang denne gangen, sa da må det nytes! Jeg føler meg slettes ikke teit når jeg stuller og rer opp i vogna og koser meg!!!

  SvarSlett
 10. ÅÅÅÅ så mye fint babyen får ha på seg.Koselig,tror ikke den babyen blir å mangle mye,med den mammaen:))

  SvarSlett
 11. Så utrolig koselig blogg. Tillykke med magens tilstand. Flott kar , han Brumm. Har selv 2 cockertisper, så jeg følger med hvordan han takler å få ett nytt fam.medlem. Leiligheten og interiør er en fryd å se på. Klem fra Kris

  SvarSlett
 12. Å ja jeg husker selv da jeg skulle ha baby, hvor jeg kosa meg med babyklær, å for en lykkefølelse det er å se at de små klærne henger til tørk:)

  Kos deg med resten av babytøyet;)

  Ha en fin fredag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 13. Åååh, så koslig :D Gleder meg til min tid kommer :D Kanskje klesvask kan bli en fryd igjen ;)

  God helg :)

  SvarSlett
 14. Et herlig syn !!
  Kos deg.
  Klem

  SvarSlett
 15. Det husker jeg godt også, hvor koselig det var å stryke og vaske de små klærne. Har du forresten tørketrommel? Det er noe å ønske seg når man får barn for de små produserer utrolig mye skittent tøy

  SvarSlett
 16. Koselig!:)
  Husker jeg og vaska babytøy når jeg ventet førstemann. Kneppet alle knappene, brettet og la fint på plass i skuffer og skap!
  Nyt det og kos deg med det nå. Det er nemlig ikke så veldig koselig etter noen år, hehe!:)

  Klem June

  SvarSlett
 17. Så mange skjønne plagg : )) Nyt tiden og spenningen : )!! Jeg er skikkelig spent om du går til termin ; ) ! Fikk 2 av mine 14 dager før og ei 1 uke før : D !!
  God helgeklem fra Tove

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen