tirsdag 11. januar 2011

Winter wonderland....

Vinterelsker som jeg er, kan jeg forelske meg i flotte vinterbilder fulle av snø.

Vell... jeg får ikke helt gjort det fulle ut av vinteren iår, men neste år, ja da er det back in business.I mellomtiden koser jeg meg med vinterutsikten vår.

Jeg har fått endel spørsmål om jeg fortsatt driver med blogghjelp, og det gjør jeg, ihvertfall inntil videre!

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Så godt å se blå himmel!!! Det ser vi ikke så mye av her i Bergen for tiden, sukk...
  Da kan jeg kanskje spørre deg om hjelp igjen, Camilla...? All tekst i innleggene mine kommer i kursiv! Har nok antageligvis trykket på noe jeg ikke burde i Innstillingen, men må klarer jeg altså ikke å fikse det... Noen idè?
  Har linket til deg i dagens innlegg;)

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 2. Herlige vinterbilder...vintern er fantastisk på sitt vis.

  Hvis du har lyst til å titte innom min blogg,og komme med noen gode forslag til endringer er du hjertelig velkommen. Gjerne endre hele oppsettet,hihi.

  Ha en fortsatt fin uke.

  Mvh
  Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 3. Herlige vinterbilder. Her har vi og vinter til det fulle. Opp mot 60 cm snø og det er så herlig. Endelig skal ungene mine få oppleve skikkelig vinter. De første vintrene til eldste besto av slaps og regn og stålis, så jeg var litt spent på om han egentlig skulle få se skikkelig vinter. Det regnet litt i går da, men idag er det kaldere igjen. Ha en fin dag, vennen!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen