tirsdag 15. februar 2011

Stelleplass må til med en liten en i hus.

Stelleplassen er klar.  
Malmkomode fra Ikea med stellematte fra danske BabyDan. BabyDan serien som heter Hearts, er utrolig nydelig. Kanskje noe for andre kommende mammaer også.


For å lett kunne holde orden i skuffene har vi brukt Skubb skuffeinnredning fra Ikea, og GodMorgon bokser i gjennomsiktig hardplast til bleier, kluter og annet stelleutstyr.

7 kommentarer:

 1. Se her ja!
  Nå ser det ut til at dere virkelig begynner å komme i orden :o)

  SvarSlett
 2. Kjempefin kosestelleplass ♥ Husker tiden på stellebordet med mine som en av de fineste stundene... Hver kveld etter et bad/stell så ble de lagt på magen og fikk babymassasje med olje - det kom så mange godlyder, så det var tydelig at det var noe de likte;) Sukk... herlig tid ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så fin stelleplass. Jammen har du orden i skuffene. Hmmm, kanskje jeg skal innom Ikea på tur hjem og kjøpe inndeling til stellekommoden vår også. Der flyter bleier og kluter rundt om kring.

  Klem Christel :)

  SvarSlett
 4. ..Her var det orden i sakene ser jeg :)
  Så fantastisk deilig å ha alt innen rekkevidde..

  SvarSlett
 5. Den kommoden har vi også. Pass på at ikke flere skuffer står åpne samtidig, for da blir den ustabil og velter fort, vil jo ikke ha en deisende baby i bakken heller! ;)

  SvarSlett
 6. så fin løsning på stellekommode:) jeg er helt ny i bloggverden og blir veldig glad viss du vil følge bloggen min:)Jeg følger gjerne din...

  SvarSlett
 7. Så flott stellekommode:)

  W

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen