lørdag 12. mars 2011

12.mars, en milepæl...

Termindagen er her.
Det har vært en fantastisk reise som snart skal avsluttes, nesten litt vemodig. Kommer til å savne magen, savne sparkene, og tumlingen til vår lille frøken.
Nå skal vi straks ta fatt på en ny del av livet, livet som mamma og pappa til lille Mathilde.


Kroppen er i god forberedelse, så dagene er veldig spennende. Nesten litt nervepirrende å gå slik å vente...


Litt stuebilder mens vi venter...
Lampen er fra Skeidar, sikkert flere som kjenner den igjen, da kjøkkenvinduet også har en helt lik.
17 kommentarer:

 1. Når du får henne i armene så savner du ingenting fra graviditeten...iallefall ikke på en stund ; ) ! Du har jo en fantastisk fin tid i vente!! Og jeg krysser fingrene at du får en flott fødselsopplevelse ...slik at det frister til gjentagelse : D !!
  Spennende dette her ja.....plutselig setter riene i gang : ) Slapp av og gjør deg klar til jobben- den er helt unik!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Nyyyydelig stormlykt. Og masse lykketil med forestående fødsel. Det blir såååå kos. Når du har henne i armene er alle smerter glemt :)

  SvarSlett
 3. Spennendeee :D

  Siden man aldri vet når små gull kan melde sin ankomst, så må jeg bare benytte sjangsen til å ønske deg en fin og trygg fødsel :)

  Lykke til :)

  Klem Linnie :)

  SvarSlett
 4. Så spennende Camilla ♥ Rart med det, at man skal savne den store magen, hihi... Men jeg savner og være gravid den dag i dag jeg, 12 år etter siste fødsel, jeg syns det var fantastisk! Og det syns jeg om fødselen og, klart det var vondt, men det kan ikke måle seg med gleden og lykkefølelsen da baby'n bla lagt på magen min... smertene var glemt og kom aldri tilbake;)

  Misunner deg veldig denne tiden dere har foran dere, ta godt vare på ALLE øyeblikkene, det går så fooort!!!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så kjekt at jenta skal hete Mathilde, det heter jenta vår på syv år:). For et år siden lå jeg på sykehus med en nyfødt gutt i armene. Hadde termin 11 mars og jammen kom han ikke på termindagen (forøvrig gjorde også storesøster det). Tenk at du også snart skal ligge og se på ei lita jente! Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 6. Masse lykke lykke til ! Klem

  SvarSlett
 7. Masse lykke til. Gleder meg til å se bilder av lille Mathilde.
  Nyt dagen
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner igjen følelsen du beskriver. Det var en herlig tid, å være gravid - kjenne liv vokse i seg.

  Lykke til!

  Klem Jennifer

  SvarSlett
 9. Krysser fingre her for at slutten nærmer seg, og at alt går bra. Kjenner igjen følelsene dine, selv om det tross alt er snart 10 år siden sist.. Uff som tiden flyr... Vil også benytte anledningen til å takke deg for at vi har fått fulgt deg mens magen har vokst. Jeg har fulgt nøye med, og gleder meg masse på dine vegne! Dessuten har det blitt kjempeflott hos dere, lurt med den øya!
  Lykke til-klem fra Tina

  SvarSlett
 10. Spennende tider, ja!! Tenker masse på seg og titter spent på bloggrollen hver dag -har det skjedd noe? Det beste med det hele er at det er koselig og spennende nå, men så blir det bare enda bedre og enda mer koselig og enda mer spennende -når tulla kommer og når hun vokser og gror til et lite selvstendig menneske!

  SvarSlett
 11. Wæææhh jeg gleder meg sånn til å få se lille Mathilde :) Lykke til med fødselen, Camilla. Den kan komme når som helst nå :)

  Varm klem fra Hammerfest

  SvarSlett
 12. Venter i spenning sammen med deg nå!

  Lykke til.

  SvarSlett
 13. Lykke til med det nye livet som mamma :)

  SvarSlett
 14. Så spennede, jeg gleder meg jeg. Mitt tips til fødsel er å bare ta det som det kommer, fødsler kan nemlig ikke planlegges

  SvarSlett
 15. Så spennende tid altså! Plutselig er du i gang og så vil etter hvert få et lite mirakel på magen din.... Jeg MISUNNER deg, smertene er der, men den følelsen å få babyen på magen kan absolutt ingenting måle seg meg! Det er STORT!
  La kroppen din gjøre det den er skapt til å gjøre! Lykke til, kjære Camilla!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 16. Den 13 blir jenta født:))

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen