mandag 27. juni 2011

Duften av urter...Idag har vi kost oss på kjøkkenet og lagd deilig grillmat til middag. Da hører det med friske urter fra vinduskarmen på kjøkkenet. Det ble en reprise på fjorårets sommerhit, nemlig hjemmelagde hamburgere med tomatsalsa.

Ellers har det vært lading av batteriene og kosehelg, for uken som kommer blir travel med besøk fra både inn og utland. Også har lille M vært utilpass etter vaksinen på fredagen, og mamma og pappa nærhet og kos har vært eneste og beste trøsten.
5 kommentarer:

 1. deilig med friske urter fra kjøkkenet kan jeg tenke meg ja:)

  SvarSlett
 2. Er så herlig med friske urter i vinduskarmen;)
  Så gøy med besøk da, håper tulla kommet seg fort igjen, så hun er klar for besøk og dilling og dulling;))

  Ha en fin mandag ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Det blir mye hage og uteliv for tiden, så bloggingen rekker jeg ikke så mye i disse dager. Derfor har jeg gått glipp av de NYDELIGE bildene av veslejenta. Men har sett dem nå, da. Så skjønn. De lukter så godt, sånne små.

  Og nå får jeg avslutte bloggingen igjen, ser jeg, og gå og rydde kjøkkenet mitt. Skal prøve å få det så ryddig som ditt.
  (In your dreams!!)
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Friske urter er alltid det beste, deilig det. ♥ Nydelig bilder av vakre prinsessen under her, håper formen hennes er bedre nå. ♥

  Ha en kjempefin mandag Camilla ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Ja, neste år blir VI med på Glansdagen Camilla, hadde vært veldig kos og treffe deg;))

  Klem igjen;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen