søndag 11. september 2011

Hjemmelaget juice, nam!
 Til Kitchen Aiden får en kjøpt ulike tilleggspakker, blandt annet frukt og grønnsakspresse, rasper, og kværner.

Med Kitchen Aiden jeg fikk var det en hel pakke, blandt annet denne frukt og grønnsakspressen. 
Den er bare helt genial! Fersk nypresset juice på få minutter. Uten noen tilsatte konserveringsmidler, eller tilsatt sukker. Smaker himmelsk!
Enkelt er det å montere, gjort på et lite minutt.


Jeg har fått flere spørsmål om hva min mening om Kitchen Aiden er. I korte trekk, jeg er super fornøyd. En ting er at den er stilig og tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Men hva den kan! Vil absolutt anbefale å kjøpe tilleggspakken som inneholder presse, rasper, kutter og kværner, om du virkelig liker å kokkelere på kjøkkenet. Den er kraftig, og elter en brøddeig flott og luftig som en brøddeig skal være. 


 Kitchen Aid, du har min varmeste anbefaling!
Kan jeg friste med et glass nypresset appelsinjuice!?
8 kommentarer:

 1. Jeg er skikkelig misunnelig på den maskinen altså...hehe!
  Kan jeg spørre hvor du kjøpte den,og hva du måtte gi for den?

  Ha en fortsatt fin helg.

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 2. så herlig!!! pleier du å ta de tingene i oppvaskmaskinen? jeg var så dumt å gjøre det med kenwood sin kvern å den har begynt å gi fra seg farge bare man tar på den, altså kvernen...så det var vell ikke så lurt det da. men maskinen din virker jo fantastisk!

  SvarSlett
 3. Selvlaget appelsinjuice smaker himmelsk!!!!!!
  God helg, Milla - og en stor klem til deg og familien din!
  Lunalu

  SvarSlett
 4. Så jo fristende ut, så ja takk:)

  Herlig smil på den lille:)

  Ønsker deg ei fin fin helg videre:)

  SvarSlett
 5. Hmmm..jeg har også den fruktpresse saken bare aldri brukt den...kan man altså bruke den til å presse appelsinjuice? Det må jaggu prøves...trodde det bare var for å lage puré eller mos eller noe...da må appelsiner kjøpes inn og kvernen testes:)
  Klem Julie

  SvarSlett
 6. Jeg har jo en kitchen aid maskin, men har ikke tenkt på at man får ekstra deler for å presse egen juice! Fantastisk da, kanskje noe jeg skal spørre om i julegave :)

  SvarSlett
 7. Har du presset mye ulik frukt med den? Jeg prøvde eple i ste, og jeg måtte nesten sile saften etterpå fordi det ble så mye fruktkjøtt. Har du opplevd dette? eller har du noe triks for å unngå det? ;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen