torsdag 1. september 2011

Jeg må innrømme noe...jeg er veldig svak for etasjefat. Små, store, lyse, mørke... you name it. Eneste problemet er at å oppbevare de som ikke står fremme, ja, det tar enormt med plass, de er liksom ikke så hamslige av seg å stable akkurat.

Princess er ikke lenger kun en gardinbutikk, og det passer meg ypperlig. Fant nemlig dette fine etasjefatet hos Princess forrige uke. De hadde fått inn mange lekre høstnyheter, så løp og titt/kjøp!Ellers har jeg noe jeg gleder meg STORT til å vise dere imorgen!


5 kommentarer:

 1. Jepp,det fatet er kjempe lekkert.
  Spørs om ikke jeg må gå til innkjøp av det selv.
  Og jeg er veldig enig med deg. Vi på Princess synes også at ting begynner å bli veldig bra..elsker når det kommer inn andre ting en gardiner og sengetøy,hihi.

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 2. kjempe lekkert!! ja Princess er en gøy butikk å gå i også Kid er jo samme type butikk:) men siden vi ikke har Princess i nærheten er den ekstra gøy å gå i når jeg først er der! hihi ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Elsker etasjefat jeg også
  har sett meg ut et hvitt et
  hos kitchen som jeg ønsker meg veeeldig
  ønsker deg en flott torsdag
  klem anita s

  SvarSlett
 4. hehe:) jeg også er svak for de der etasjefatene :) men har samma problem som deg med lagring, jeg prøvde meg på en spansk en å bakte cupcakes til svigermor og serverte de på et etasjefat i håp om at hun kunne lagre det litt, men vips tok det to dager så kom hun tilbake med det: "huff Yvonne du hadde jo helt glemt av fatet ditt...."hehe:) åh... eh det visste jeg ikke:)
  Det fatet er nydelig, jeg kjøpte det selv her for noen uker siden, men har ikke rukket å bruke det enda!
  Vakkert!!! :)

  SvarSlett
 5. Helt enig med deg! Etasjefat er kjempe fint, men guri så vannskelig å stable bort.. må nesten skru de fra hverandre, hehe.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen