torsdag 10. november 2011

En vellykket dag!Det var en veldig koselig fødselsdagsfeiring igår, deilig italiensk mat og fødselsdagskake.Jeg glemte dessverre å ta bilder av den nydelige maten, så der må dere bare unnskylde meg, noen ganger går ting bare litt for fort.

Jeg var heldig og fikk noen veldig fine gaver som jeg gleder meg til å ta i bruk! Kommer bilder senere.Jeg ble vekket med frokost og gaver på sengen, ballong var det også, til stor begeistring for lille M.
Virket som hun syntes det var kjempe gøy med fest sånn på morgenen!


3 kommentarer:

 1. Hurra...Gratulerer med gårsdagen.

  Klem Hege-mamma til 3

  SvarSlett
 2. Så FLOTT du har pyntet bordet!!
  Dert kan du virkelig;)
  Og den deilige kaken da, mmmm... ♥

  Fint bilde av mor&datter;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. å for noen fininger :)
  den kaka så himmelsk ut.... du er så flink atte:) ha en fiiin dag frøken Greve :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen