torsdag 8. desember 2011

Jul i Villa Greve.Og der kom julestemningen for fullt!! Inatt dalte den første sneen og ute er det rene winter wonderland, HERLIG!Hverdagsglimt
Og lille tulla har kjent på sin aller første snø, til stor forundring og med en liten pirkende finger, trykket hun forsiktig på snøballen pappa lagde. Hjerte med bjeller fra Mester Grønn, bånd fra Søstrene Grene.Det er fortsatt tid igjen til å delta på trekningen av lekre julekuler fra Lisbeth Dahl, påmelding finner du HER.3 kommentarer:

 1. nydelig hjerte! litt morsomt med de små og snøen hehe hen minste min han så forskremt rundt seg hehe lurte litt på hva det var hehe

  SvarSlett
 2. Her har det vært vinterverden noen dager allerede, og ungene koser seg. :) Julestemningen uteblir derimot... men den pleier da å komme til slutt.

  Artig de første gangene de oppdager ting!

  Kos dere med snøen! Klem

  SvarSlett
 3. Så artig hjerte!


  Ønsker deg en finfin kveld videre,
  klem fra Lottemora

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen