torsdag 29. desember 2011

Tenn ett lys..

eller ti...
Der har du meg, jeg elsker stearinlys, finnes ikke noe mer stemningsskapenende.


Da vi var i Kiel tidligere i desember var vi innom Karstadt (samme sted som julekulene er kjøpt), de hadde en stor interiøravdeling med masse nydelig julepynt, lykter, pyntegjenstander og masse nydelige stearinlys.
Jeg falt helt for disse kubbelysene! Og aller helst skulle jeg hatt med meg hele hylleraden hjem, utrolig mye flotte lys!!Skålen fra Ib Laursen gjør seg ypperlig til svibeldekorasjon.

7 kommentarer:

 1. Oi ja det må jeg si for noen flotte lys! og flott skål også=)

  Ha en fin dag!
  klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Må nok bare stå til pynt de der ;)
  Jeg også er avhengig av lys rundt meg og koser meg med masse tente lys nå, mens vinden uler rundt hjørnet!
  Ha fine siste dager av 2011 og godt nyttår!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Nydelige lys :) Ha en flott romjul Hilsen Tone :)

  SvarSlett
 4. Flotte lys og LEKKERT fat ♥
  Jeg og elsker stearinlys, men hos meg er de fleste helt hvite, så henger jeg på litt stæsj selv;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Lekkert :)
  Og du er hjertelig velkommen til å bli med på USA tur :D Fortsatt god jul! Hilsen Grete

  SvarSlett
 6. Utrulig lekre var de, og all den vakre juletrepynten :) Her har vi en "vane" med at juletreet ramler i gulvet 1-2 ganger i løpet av julen ;) Så mange fine kuler er gått i 1000 knas :( ! Heldigvis har vi lært, så årets tre er kledt med hyssing og bundet fast i en skrue på veggen :) Men ikke mange knuselige ting igjen på det...
  Nyt dagene Camilla :)
  Klem Tove

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen