mandag 2. januar 2012

Ikke helt enda...

Siste dagene med jul i huset. 
Har ikke helt hjertet til å kaste den ut helt enda, juletreet er like fint, og nå som snøen er kommet kom endelig litt av den savnede julefølelsen også.


Konglen og stjernen i bark er fra danske Broste, syntes de var utrolig stilige. Naturlig og fint.
Har ikke sett de i noe butikk enda, jeg fant disse på en lokal blomsterplantasje, Olsens Enke.


7 kommentarer:

 1. Fine bilder:)
  Her ble julen kastet ut i går, hjelper ikke med snø altså, nå var jeg lei:)
  Men vinterpynten får bli, så håper vi på massse deilige vinterdager fremover ♥

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Julepynten får bli noen dager til her også :) Eller, iallefall noe av den, mye av den røde pynten er borte, men nyttårspynten får være :)

  Ha en finfin uke :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår vennen, til deg og dine kjære :):) Håper det blir fylt med mye glede:)

  Jula blir ryddet bort imorra tenker jeg... nå er jeg litt lei;)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Så fint julehus, og fine bilder :) Nyt den siste tida med julekosen i hus.

  SvarSlett
 5. My dear, I'd like to wish you and your dear family a so Happy and Wonderful New Year full of so much blessings and love! Thanks so much, my dear, for all the beautiful inspirations you share with all of us! Love all of them! Kisses, Rachel :))))))

  SvarSlett
 6. Syns det er koselig at pynten får stå i noen dager til jeg også! Vi pynter alltid juletre lille julaften. Og det er egentlig da vi pynter resten av huset også. Tor jeg må begynne å pynte tidligere i desember jeg. Så får jeg litt mer glede av det :) vårt tre drysser nesten ikke det heller. Altfor ille å bare kaste det ut da!!!! Jeg blir overrasket når jeg leser blogger hvor de faktisk har kastet ut jula på nyttårsaften?!?! Tror det har blitt en "konkurranse" om å kaste jula fortest mulig ut! ;) godt noen venter litt til sammen med meg. Hehe..

  SvarSlett
 7. Her er kun juletreet tilbake, resten av jula er pakket bort for denne gangen :) Juletreet er forøvrig kuleløs, kun lys på det nå men det er likevel fint synes jeg :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen