mandag 20. februar 2012

Et smykke i spisestuen! Jeg var så heldig å få flere gavekort til jul, og ett av ønskene var denne Bogota lampen fra Skeidar. Jeg falt for den første gang jeg så den. Det var noe som sa "Camilla" ved den. Og enda bedre, etter jul var den på salg, og det liker vi jo!


Etter samboerns uttalelse er jeg er søt raring her jeg flyr rundt med kameraet og dokumenterer hver lille del av lampen. Men sånn er nå bare vi interiørjenter Kan ikke få dokumentert godt nok, en fin gjennstand, ikke sant?!

Spisestuens nye smykke.7 kommentarer:

 1. helt nydelig!! Ha en fin mandag!
  Klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 2. Veldig fin lampeskjerm på sølvlampen, hvor er den fra???

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjermen kommer med lampen, men mener å ha sett at Christiania Belysning har noe ganske likt.

   Slett
 3. Du er så flink med interiør! Liker stilen din kjempegodt :)

  Kom over bloggen din for en liten uke siden, og du er blitt en ny favoritt! :D

  SvarSlett
 4. Knallfiiin!!!
  Er så herlig med gavekort altså, særlig når det er salg:)

  Ha en fin fin mandag!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen