mandag 6. februar 2012

Omtrekking av sengegavl.Soveromet har fått en skikkelig makeover. 


Og jeg startet med sengegavlen!

Du kan lese om hvordan du kan lage din egen eksklusive hodegavl  HER.


Nå er sengegavlen trukket om i møbelstoff fra Stoff & Stil, i fargen koksgrå. Stoffet er dratt noe i, men ikke for stramt, og festet med stiftepistol i alle hjørner. Kantene er brettet inn, med konvoluttbrett, da jeg ønsket rette vinkler. De kan også avrundes ved at man skjærer til skumgummien og dacronvatten.


Jeg vurderer å trekke om knapper og montere på sengegavlen, men klarer ikke bestemme meg helt.
To do, or not to do!? Hmm...
En sniktitt av sengegavlen kan dere få se. Kommer med mer soverom imorgen!
Superherlig med forandring!
12 kommentarer:

 1. Stylish, neste prosjekt her i huset er og soverommet... klarer bare ikke bestemme meg for stil :/ usj...

  SvarSlett
 2. Så flint med grått stoff :)

  Jeg lurte på noe om den bilen du kjøpte til M på sprell. Hvor mye koster den i porto? Eller kjøpte du kanskje i butikk? Er den flatpakket? Og er den robust? Tenkte å kjøpe til lillebror i 1 årsgave, men litt usikker på om vi skal velge tråtraktor i steden. Tror du bilen tåler litt utelek på grus? Eller er den kun innebil? Her er det jo 3 barn som da sikkert syns det vil være stas med lillebrors bil så det hjelper lite at den er en aldri så fin brannbil om den ikke tåler skikkelig lek ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Den ble jo kjempetøff, gleder meg til å se fortsettelsen!! Klem:)

  SvarSlett
 4. Kjempetøft! Hvor kjøper du dacronvatt?

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 5. Wow.Så lekkert da. Du er jammen flink.
  Klem

  SvarSlett
 6. Stilig. Jeg har og ønsket meg sånn. Eller ønsker meg heter det vel.
  Ps. Har sendt deg en mail. Desperat etter hjelp.
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Jijji, du det får du kjøpt på hobbybutikker, vet Pandoru selger det, Hansen & Dysvik. Jeg kjøpte mitt på Skumtex ved Majorstuen her i Oslo.

  SvarSlett
 8. AK, den bilen er helt super. God kvalitet, og tåler en støyt! Den er ment som utebil, så det vil jeg tro den er til for å tåle ja. Hjulene er gode, vi har forløpig bare prøvd den innenomhus, men gleder meg til den kan brukes ute etterhvert. Det er skikkelig forseggjort.
  Porto vet jeg dessverre ikke, vi kjøpte den over nettet og hentet den i butikk. Send evt en mail og hør med de.
  Anbefales absolutt!

  SvarSlett
 9. Utrolig flott du har gjort det!! Inspirerende... Har utrolig lyst å lage min egen sengegavl, så kanskje vi skal prøve oss på det til sommeren...

  SvarSlett
 10. Hvor har du kjøpt skumgummien. Har flere prosjekter på gang som jeg gjerne skulle hatt skumgummi til :-)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 11. @MIN! hilsen Hege

  Kjøpt på Skumtex på Majorstuen. Kjempe godt utvalg, til en rimelig pris.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen