tirsdag 14. februar 2012

Soverommet er ferdig!

eller nesten ferdig... har planer for nattbordene og gardinene også, men er ikke mye man får gjort med kun en hånd, og den andre i fatle.

Det er blitt et helt nytt rom, herlig!


Eneste det står på er at jeg klarer ikke bestemme meg for om vi skal lage knapper i sengegavlen, du vet, litt a'la chesterfield.  Hva tror du?
Tar også gjerne imot tips til taklampe her, jeg har ikke kommet over noen enda som har vært noe.


Bare en liten påminnelse om hvordan det så ut før.

6 kommentarer:

 1. Så flott det ble!!
  Stilfullt og lekkert ♥
  Jeg hadde satt i knapper i gavelen, det gir det litt mer lux preg:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så lekkert!! jeg tror jeg ville tatt knapper i gavelen ja=) det hadde bitt prikken over i'en på en måte=) så tror jeg at jeg ville ha tatt en slags lysekrone men ikke den typen du hadde fra før men en slik som det er lys helt i toppen så tenger det dingledanger ned over skjønner? hehe det ble litt sånn som cles ohlson reklamen hehe

  Ha en strålende dag! Klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 3. Det ble virkelig flott!! Litt av en herlig forandring =)

  Dersom du stopper gavelen med knapper vil du
  maksimalisere uttrykket, tror jeg. Få en litt mer
  klassisk og tung helhet. Nå virker det stramt, og enkelt
  og mere minimalistisk.

  Finfin tirsdag til deg. Og lykke til med valgene =)
  Ane

  SvarSlett
 4. Fot et fantastisk nydelig soverom :) trenger virkelik slik inspirasjon til å få vårt soverom som jeg ønsker... ;/

  SvarSlett
 5. knall fint... skikkelig hotell rom feeling. flinkingen!

  SvarSlett
 6. Kjempefint! Du er ordentlig flink! Jeg ville ha hatt en prismekrone i taket, tror du ikke det hadde blitt fint. En i sølv. Jeg tror også jeg ville hatt knapper i gavelen, men det er jo knallfint slik det er nå også. Takk for inspirasjonen!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen