tirsdag 10. april 2012

Gis bort?
God morgen!Idag står det


IKEAtur!
(til halvdelens skrekk)på dagsplanen.Planen for uken er en skikkelig ryddings i boden i kjelleren, og ryddings, det krever organisering . Så her skal det kjøpes så spennende ting om esker og annen oppbevaring. 

Jeg har fått skikkelig ryddekick, så nå ryddes, kastes og gis det vekk ting til den store gullmedaljen.


 Orden! Det liker vi!
 

6 kommentarer:

 1. Sant det er herlig??
  Jeg får slike byger over meg jeg også, og da forsvinner det endel!

  Jeg har det med å bare legge ting fra meg på litt dumme plasser (som på platen under stuebordet, i en hylle på kjøkkenet osv), men så var jeg på Ikea og kjøpte meg sånne hvite oppbevaringsesker med lokk (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80224317/#/10224325). De er helt geniale! Jeg har scrapbook-ting i de små, og de store brukes til endel papir, skrivebøker osv.

  Kose deg med Ikea-tur i dag da, og med rydding;)

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Lykke til med IKEA og rydding :) det skal stor-ryddes her denne uka også, jeg og mor mi har satt opp "rydde-uke" på ukeplanen :)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker IKEA, lucky you :)
  Vis oss gjerne ryddingen og organiseringen din også. Jeg liker også å få orden, og alltid motiverende å se hvordan andre gjør det.

  SvarSlett
 4. Det er noe med menn og IKEA.. var som å lese om min samboer :D God tur og kos deg :D

  SvarSlett
 5. SÅ utrolig digg det er med slike ryddesjauer!!
  Vi brukte en hel formue på plastkasser og esker for en måneds tid tilbake vi og, fikk orden på alt på hemsene... :)

  Og det ble både kast, salg og gis bort da:)

  Ha en fin fin dag:)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen