torsdag 26. april 2012

God morgen!
Takk for tipset om Teddykompaniet's treklosser, jeg skal forhøre meg med forslagene deres, håper jeg har hellet med meg.

Idag er det kosedag, ingen større planer, annet enn å ta for seg av kleshaugen som bare vokser og vokser. Helt utrolig hvor fort det hoper seg opp med klesvask, og med en baby i huset, ja vaskemaskinen får kjørt seg. Jeg får brette opp ermene, så ses vi senere.3 kommentarer:Hjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen