søndag 1. april 2012

VINN en Tazzari Classic !
Neste flotte sponsor ut er:


" Vår misjon er å tilby den aller beste teknologien og kvaliteten til en veldig konkurransedyktig pris for en bil som er helt nyskapende og uten jevnaldrende innen økologisk mobilitet - en pioneer i den nye tidsalder, lithium drevet elektrisk drift. "


Jeg er selv blitt eier av en Zero Classic, og ELSKER den! Liten, snerten med masse futt!
Vi har hatt den i 1mnd nå, og fruen i huset er som forelsket i den skjønne lille. Den skal bli Villa Greve utad.I samarbeid med Tazzari Zero kan du VINNE denne:
Tazzari ZERO Classic

Verdens første urbane elbil, full av farger for den grå hverdagen! ZERO er tøff, sporty, sexy og grønn = En pågående kjærlighetsaffære.


Med gjennomsnittlig forbruk på 0,135 kW/t pr km, ytelse uten utslipp gir den bekymringsløs avhengighet og endeløs morro. Med den korte lengden er ZERO smidig i trafikken og kan parkeres på mindre enn 3 meter som gjør den ypperlig for raske turer. ZERO er den ideelle løsningen for daglig kjøring.Det ENESTE du trenger å gjøre er:


Fortell meg din alle beste bilopplevelse !Trekning skærtorsdag!


23 kommentarer:

 1. oi! Så fantastisk! :D superstilig bil! :)

  Mi aller beste biloppleving var når eg og min noverande sambuar nett hadde møtt kvarandre, og cruisa rundt i hans raude og kvite VW veteran cabriolet i herleg sommarvær! Sprudlande nyforelska, strålande sol, og reggae på full guffe på anlegget :D fine minner! :)

  Eg kryssar fingrane :D

  Lina

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. oi!!!!!!

  Min beste bilopplevelse...hm, må jo ha vært min første biltur som Mamma på vei hjem til et helt nytt liv med et lite menneske å ta vare på!
  En valdig rar følese å dra hjem etter å fått sitt første barn, føles som om det var i går..., men det er snart 14 år siden!
  Hjelp så fort tiden går...
  Ser det på mine 2 barn men ikke på meg selv...he,he :)

  Carpe diem!

  SvarSlett
 4. Hmmm skrev litt feil, mente jo VELDIG!!!!

  Ønsker deg en flott dag og god påske!

  SvarSlett
 5. Er dette en aprilspøk eller? hehe

  Men i fare for at det ikke er en spøk så skal du få min bilopplevelse, for denne var bare knallkul da :)

  Det var for ca 10 år siden, da jeg og kjæresten hadde vært sammen et halvt års tid. Da dro vi på roadtrip landet rundt (nesten da...fra Larvik til Røros og litt rundt forbi;))
  i hans knallblå bengalakklakkerte todørs Granada;) Harry ja...men utrolig deilig bil å cruise rundt i. Det var en kjempekoselig tur :)))

  SvarSlett
 6. Endelig Camilla, denne har jeg ventet på! -Heidi.


  Mitt beste bilminne var sommeren da jeg og mamma kjørte fra Norge til Egypt, den beste turen noen gang. Vi snakker fortsatt om den turen, selvom det er 14år siden nå!

  SvarSlett
 7. Heller mot at dette er en aprilspøk jeg også, hvis ikke så er det jo tidenes premie ;)
  Men mine beste bilopplevelser hadde jeg som barn på bilferie land og strand rundt med mamma,pappa og lillesøsteren min! Jeg må jo ha vært verdens snilleste og stilleste unge, siden min far faktisk ikke kunne huske at jeg var med på 3ukers bilferie til NordNorge da jeg var 12 :p
  Ønsker deg og dine. En god påske og ikke minst 1.april, som jeg mest sannsynlig gikk rett på akkurat nå ;)
  Klem Karianne

  SvarSlett
 8. Jeg ble nok lurt......he,he :D

  SvarSlett
 9. Heisan
  Vel det er jo 1 april !!!, nesten for godt til å være sant.
  Er det sant så er jo dette en helt VANVITTIG FLOTT PREMIE.
  Min største bilopplevelse vil jeg allikevel nevne, og det er nå når min datter fikk lappen, og skulle hente meg og mannen for første gang, hvor forsiktig og hensynsfullt hun kjørte når hun lånte pappa sin bil, det var en stolt mor og mitt største ønske var å kunne gi henne en bil!!! (hun er student).
  Ha en flott dag!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Hvis ikke dette er en aprilsnar, må det jo være den beste premien ever gitt bort på en blogg!!! :)
  Min beste bilopplevelse er når jeg kjørte alene for første gang etter jeg fikk lappen, 24år gammel og høygravid med 1 mnd igjen til termin:)

  SvarSlett
 11. Min beste bilopplevelse var som liten jente fikk være med Onkel i hans kule Amerikaner;)
  Kari-Anne
  brubak-k@broadpark.no

  SvarSlett
 12. Nå tuller du?
  Vet hvilke dag det er i dag!

  Klem

  SvarSlett
 13. Hahaha, det gjekk akkurat opp for meg at eg nok har blitt rundlurt...! ;) den var god, frøken! ;)

  SvarSlett
 14. Hmmmm.... er dette en aprilsnarr?? jaja hvis det ikke er så vil ikke jeg gå glipp av sjansen hehe så...

  Min beste bil opplevelse var da jeg og min mann og vår eldste sønn og vår nyfødte lille Leon kjørte hjem fra kvinneklinikken i Bergen den 16 april 2010. Da viste jeg at familien vår var komplett av 2-beinte hehe og siden jeg hadde uvitende om at jeg var gravid den førstetiden i svangerskapet og tok en del vaksiner så var jeg så redd for at noe skulle være galt med lille Leon men han var frisk og rask. og mine skuldre var 10 kilo lettere den timen kjøreturen tok hjem=)

  SvarSlett
 15. Enig med de andre over... dette er nesten for godt til å være sant! Det er jo tross alt 1.april... Samtidig lovte du i går mer gavedryss men det kom ikke i går kveld. Så krysser fingrene for at det ikke er tull :)

  Min beste bilopplevelse er fra første kjøreturen jeg hadde sammen med min kjære. En liten rød polo og vi kjørte en sightseingtur rundt Trondheim og var veeeeldig forelsket!

  SvarSlett
 16. Haha 1. april! Luring....hilsen dansken

  SvarSlett
 17. Jaså du trodde noen ble lurt-ikke jeg. Aprilsnar! Hilsen ØD

  SvarSlett
 18. Åååå, du fikk hjernen min til å jobbe under høytrykk et øyeblikk her! Og resultatet ble at jeg faktisk kunne se for meg at dette var en kjekk bil for meg når jeg tusler rundt på trening, butikken, besøk osv. Men HVA skal jeg gjøre når jeg drar på loppemarked og handler alt mulig rart? Er det mulig å få en gyngestol inn i den bilen??
  (Gratulerer med ny bil, forresten. Fint å få se den.)

  SvarSlett
 19. Hadde jo vært supert om d ikke var en aprilspøk..

  bilopplevelse må jo være turen sammen med mamma og pappa i vår 67 modell lastebil fra Hardanger til Trondheim med flyttelass. En underlig opplevelse. Mange som vinka og såg litt rart på oss tre frammi bilen der..hehe

  SvarSlett
 20. Hehe.. Ikke så dum spøk dette her.

  men...

  Just in case at det ikke er en aprilspøk, kan jeg fortelle at den beste bilturen jeg har vært på var en ordentlig roadtrip gjennom deler av Europa.. Brukte rundt 1 mnd. Vi var innom Sverige, Danmark, Nederland, Frankrike, Italia og Tyskland. Var en kjempeflott tur.

  Min nest beste bilturopplevelse var når vi kjørte ned gjennom hele California, Begynte i Seattle i Washington og endte i Los Angeles. Helt fantastisk mange fine opplevelser.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen