mandag 21. mai 2012

Ja vi elsker!SMOOTHIE!


En smakstest, og du er hekta.

Sunt, godt og lekkert!


Egner seg godt til frokost, kos, eller leskende i sommervarmen som nå er kommet til Østlandet.Vi har en Wilfa Gourmet blender BL600.

Egner seg godt til smoothielaging, men også knusing av is, laging av babymat etc.
Er du også en smoothiefan?


6 kommentarer:

 1. Jepp, men er ikke noe flink å lage det. Kanskje du har noen oppskrifter å dele!?Hilsen Heidi.

  SvarSlett
 2. Vi bruker vår KitchenAId nesten hver dag til smoothie. Når det gjelder oppskrifter så kan nesten alt blandes. Vi bruker mye vaniljeyoghurt og kesam (kokosmelk er også godt blandet med noe syrlig - smaker veldig lite kokos). Spe ut med juice om det blir for tykt. Kjøpte nettopp en stor eske med flere sorter frukt pakket i nette poser på Obs! Det følger med oppskrifter også. Ellers har vi funnet mye på nettet.

  SvarSlett
 3. Mmm smoothie er deilig! Tror det får bli lunsj i morgen :)
  Klem T

  SvarSlett
 4. Smoothie er veldig godt! Bruker å lage meg en smoothie når jeg får lyst på noe søtt, og liker den best iskald. Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Hei Camilla!
  Jeg håper du kan svare på dette:-) Ser du har Wilfa BL-600! Har ikke funnet noen andre som har skrevet om denne. Jeg vurderer fælt å kjøpe denne, fordi den er billig, stille og også fordi den er så fin! Men jeg blir så usikker når den bare har 600W. Den er jo ikke så kraftig, og lurer på om du syns den knuser is og harde frukter bra? Altså om den gir smoothie en fin og glatt tekstur, eller om den blir mer kornete. ...?
  Tenkte å blende frukt og grønt, også blader som spinat osv, sammen med isbiter og frosne bær.
  Hjertelig takk om du tar deg tid til å svare:-) og godt nytt år!

  Heidi

  SvarSlett
 6. @Anonym hei Heidi. Jeg er kjempe fornøyd med den, ble bitte litt skeptisk da jeg så at den ikke var like kraftig som noen av de største smoothiemaskinene, men de likte jeg overhodet ikke utseendet på. Men den er helt super, den lage den glatteste smoothien, og purerer store biter på null tid. Kan anbefales :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen