tirsdag 26. juni 2012

Flott nyhet!God morgen.Jeg sitter og jobber med et nytt gavedryss innlegg, 400.000 må jo feires med brask og bram, ikke sant.
Innlegget kommer bitte litt senere idag, for gavekort, det liker vi!
I mellomtiden kan dere

 sjekke ut den nye flotte annonsøren her på Villa Greve!Låven; Gry-Cecilies atelier er en gave-, interiør- og klesbutikk. 
Den ligger på gården Vestre Halvorsrud på Aurskog, i Aurskog-Høland kommune. Låven er en livsstilsbutikk hvor du finner detaljer til huset, klær og smykker. 

Med flotte leverandører som GreenGate, Wik og Walsøe, House Doctor, Bloomingville, Maggie Wonka og Ti Mo er det mange fristelser og masse lekkert å velge i.

Du finner de på facebook HER ! Kan absolutt lønne seg å "LIKE" de, da holdes du oppdatert med gode tilbud og fristende nyheter!Jeg har mange favoritter!
Ser du noe du liker? 2 kommentarer:

 1. Wow, gratulerer så mye med fantastisk besøkstall :-)) betyr at du gjør det eneste riktige ved å legge ut innlegg som virkelig fenger oss lesere:-))
  Ha en riktig god dag så skal jeg helt sikkert titte innom deg senere i dag.
  Hilsen christinethoring@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 400.000 lesere,det må feires :)
  Utrolig mye fint i den nettbutikken! Gleder meg til vinneren av gavekortet (og de andre gave dryssene) blir trekt!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen