onsdag 13. juni 2012

Gjennomført.Termokannen min er endelig kommet!


Det fine med RosenDahl er den røde tråden gjennom hele serien. Her får du ildfaste former, tallerkener, glass, karafler, termokanner, skåler og alle har den karakteristiske profilen. Til og med hanken på termokannen er identisk med hanken på kaffekoppen.

Klassisk og stilren.


1 kommentar:

  1. Jeg ønsker meg en slik! Vi har Rosendahl servise og jeg elsker den stilrene utformingen.
    Har akkurat begynt å følge bloggen din, et nydelig hjem du har. Sender deg en Mail, skulle gjerne hatt noen tips til stuen vår.
    Hilsen Christine.

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen