onsdag 4. juli 2012

På leting etter inspirasjon.

Bladkurven er helt toppers!

Så snart mamma er ut av syne må jeg bare bort og ha meg en titt. Mamma kan bla og se i disse i timesvis, mon tro hvorfor. Det som er artig er jo å dra de ut av bladkurven og fordele de fint utover gulvet, og aller helst, dra med seg noen og legge de igjen i hundesengen til Brumm.


3 kommentarer:Hjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen