fredag 10. august 2012

Etterlengtet pause!Lillemor sover i vognen på terrassen, jeg stryker gardiner og pakker ut av flytteesker.Nå er velfortjent pause!Men det kommer seg absolutt!
Nesten alle "fjortenmillioner" flytteeskene er pakket opp og ryddet på plass. 

Når du går fra liten leilighet til stort hus trengs det litt påfyll av møbler. Mor i huset er på leting, noe er avklart, men stuebord, tja.. klarer ikke helt bestemme meg. Lyst på noe som bryter litt med det lyse, vi får se hva det blir til.


God fredag og nyt augusthelgen!6 kommentarer:

 1. Kos deg med litt pause også :) Syns du er kjempeflink, som har pakka ut allerede nå! Tok ett år før jeg hadde pakka ut det siste.. :P (spørs om jeg egentlig hadde bruk for det i det hele tatt..)

  Ønsker deg en finfin helg :)

  SvarSlett
 2. Ha en fin helg og kos dere i nyhuset!! Tar tid å komme i orden - og finne ut hvor møbler skal stå og bilder skal henge - så ta tiden til hjel - ikke stress for mye med det.

  SvarSlett
 3. Nyt pausen og ha en strålende helg :) Og lykke til i jakten på det perfekte stuebord. Jeg synes faktisk det er et av de vanskeligste møblene å finne ;)

  SvarSlett
 4. Hei! Så utrolig fint hus dere har fått dere!! Lekkert:) vet du hvor kjøkkenvasken er i fra? Gleder meg til å se mer fra huset deres:)

  SvarSlett
 5. Sikker på at pausen er velfortjent :D Kos deg med styling i ditt nye hus!!! Det er jo det beste med å flytte ;)
  God helg
  klem Tove

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen