tirsdag 18. september 2012

Kontoret i 2etj.
Takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger i innlegget om stuen. 
Det varmer blogghjertet!


***


Kontoret som ligger vegg i vegg med Mathilde's rom i 2etj begynner også å ta form.


Jeg som lider av "ledningsangst" har fått lovnad fra mannen at han skal få ordnet opp i det jeg ser på som et  ledningskaos bak skrivebordet. Han har visst kjøpt en smart duppeditt som skal komme til nytte, etter hva det var jeg forstod.

Vi får se hva det blir til etterhvert, men jeg savner en liten bokhylle til permer og kontorutstyr. Kanskje liatorpserien til Ikea har en som kan passe inn.

Her er det så absolutt fint å sitte og jobbe både for herren og fruen i huset.

4 kommentarer:

 1. Så herlig med kontor:))
  Alltid kjekt meg litt ekstra plass ♥

  ha en fin fin dag!!

  SvarSlett
 2. Så fint det var, lekre liftgardiner. Hvor er de fra?
  Berit.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med et fantastisk fint hus Camilla!Ser ut til at det er godt med plass for både liten og stor. Gardinene i stuen er veldig bra, men det er jo alt annet også. Lykke til videre både med hus og blogg.

  SvarSlett
 4. @Anonym
  Takk, de er kjøpt på princess :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen