tirsdag 27. november 2012

Ikke lenge igjen...

Ute snør det store tunge snøfnugg og julestemningen begynner å sige på.

Lurer på om jeg skal ut i boden imorgen og finne kassene med julepynt.

Ikke lenge til 1.desember dere!


8 kommentarer:

 1. Heisann! Jeg har nettopp oppdaget bloggen din her - faktisk via facebook siden til Drømmehuset hvor de fortalte om din konkurranse... Å den har jeg selvsagt meldt meg på å tatt mange lodd- Tvi tvi. Det jeg vil si er at du har en utrolig flott blogg. Må faktisk innom hver dag nå:-) Ditt hjem er innredet med enkel hverdagslige interiør/møbler som mange oss av har råd til, veldig mange blogger er rene interiørbladet mens her hos deg finner jeg masse inspirasjon!!! Du har i allefall fått en fast ny "følger" av meg:-)))) Mvh Heidi H

  SvarSlett
 2. Hei! Ser at du har emmaljunga duo Edge til jenta di. Er du fornøyd med den? Noen fordeler / ulemper du kunne delt med meg? Vipper mellom svart og marine men din marine så helt nyyydelig ut!!!! :)

  SvarSlett
 3. @Anonym
  Hei Heidi, det var veldig hyggelig, takk for det :)
  Håper du følger med videre og snapper opp litt inspirasjon på veien. Hilsen Camilla.

  SvarSlett
 4. @Anonym
  Hei anonym.
  Jeg er superfornøyd med vår også er den klassisk til begge kjønn. Har ikke noen direkte ulemper nei, den tar litt plass når den klappes sammen men det gjør alle bagvognene..
  Fordelene er at bagen er lang og romslig så den kan brukes lenge, den har innebygd insektsnetting i kalesjen, store gode hjul som gjør den god å trille og den er bygget med kvalitet. Lykke til med vognvalget, du har min anbefaling :)

  SvarSlett
 5. Så koselig!
  Jeg skal pynte til helgen og klarer snart ikke å vente lengre...

  SvarSlett
 6. Ja jeg er virkelig ivri til å pynte til jul nå!! Hehe

  SvarSlett
 7. Ååå du er heldig som har snø ! Det vil eg og ha <3

  SvarSlett
 8. 3 lodd på meg! Krysser fingrer og tær! Trengs virkelug med 2 voksne og 3 barn!!!
  siwben@hotmail.com

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen