fredag 7. desember 2012

Og vinnerne er!!!Den heldige vinneren av en slik kul lampe fra Hjem I Tiden 

er2.premien, to keramikk krus, gikk til&Denne smarte ukeplanleggeren fra Happylines 

gikk til


Fint om dere sender meg en mail!
2 kommentarer:

 1. Åååå for ein fantastisk beskjed å få ein fredags morgen,og så den kule lampa og,herligt:)
  Sender deg adressa mi eg på Mail til deg!

  SvarSlett
 2. No vart eg jammen glad! Det er ikkje ofte eg vinn, så det her var overraskande. Eg lika overraskelsar! Med 4 ungar uten fritidsproblem så kjem den her godt med. Takk for at eg fekk muligheten til å vinne!! Du er ein knupp!! :))

  Klem Nina
  Adressa sende eg på mail :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen