fredag 12. april 2013

Et livlig magehus.24+4 idag.

Magen vokser, og lillebror turner som bare det. Særlig når mor legger seg på kvelden, da er det 
full fest i magen. 
Jeg leste nettopp om rare "kick" under svangerskap, det var bensinlukt- våt jordlukt - sjokolade og lukten av aviser etc. Her er definitivt vårens "gravid-kick" VANNMELON! Gu'så godt det er!

***

Nå har vi forresten begynt på forvandlingen fra kontor til babyrom, gleder meg til å vise dere etterhvert.

***

God helg dere!!6 kommentarer:

 1. Fin mage :) syns du dette svangerskapet er annerledes enn det første. Er magefasongen lik som sist? Er noen uker lengre enn deg og vet ikke kjønn. Er så spent på hva som gjemmer seg inni magen. Og siden du har en jente fra før og får gutt nå så har du kanskje erfart at noe er annerledes/ likt?? Spent på svar :)

  SvarSlett
 2. For en flott mage! Ser veldig guttemage ut :) LINE

  SvarSlett
 3. @Anonym
  Takk anonym :)
  Svangerskapet har vært noe annerledes enn forrige gang, men ingen svangerskap er jo like. Kvalmen satt i litt lengre denne gangen, men var vel kun snakk om 2uker eller så.
  Magefasongen, som anonyme Line skriver under der er visst mer guttefasong. Men nå må jeg helt ærlig si at jeg ikke helt ser den enda.. kanskje magen er bitte litt spissere!?
  Eneste jeg kjenner selv at at lillebror trives godt nede i magen, så føler magen er noe tyngre enn da jeg gikk gravid med Mathilde. Men det kan sikkert endre seg etterhvert som det bli trangere om plassen der inne.

  SvarSlett
 4. Så fin mage :) jeg er straks 23 og ikke så langt bak deg.. :) Cathrine

  SvarSlett
 5. Så vakker du er <3 god helg Camilla :-))) klemmer

  SvarSlett
 6. Vannmelon - jeg er helt enig! Står en stor bit i kjøleskapet som blir mitt lørdagsgodis :) Det er ikke mye mat jeg orker om dagen, men frukt er ikke dumt. Jeg er noen uker foran deg, men kjenner meg igjen med turning og party i magen - lillegutt er våken i lengre strekk av gangen nå enn tidligere i svangerskapet. Er spent på å se hvem denne lille karen er :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen