tirsdag 30. april 2013

Turnoppvisning!
God morgen!

Sovet godt?

Her har både storesøster og lillebror vært våkne inatt. Når endelig M sovnet, våknet lillebror i magen til, og begynte sin turnoppvisning. Han styret sånn på en stund at jeg måtte småflire for meg selv der jeg lå under dynen med en hoppende mage.


Vel, en ny dag - med nye muligheter!

Ha en super tirsdag !
6 kommentarer:

 1. Hihi:) jeg smiler:) takk for en herlig start på dagen fine Camilla:)
  ønsker deg også en herlig tirsdag!
  stor klem Yvonne!

  SvarSlett
 2. Koselig med en kopp te om morgenen, men først må jeg nok ha kaffen min. ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Sove godt er vel utsatt på kanskje ubestemt tid for min del. Jeg pleier å bli vekket av enten en som hikker eller som sier fra at nå ligger jeg skikkelig feil. Eventuelt så vil han være med på samtalen mellom meg og storebror på morgenkvisten. Morsomt med hoppende mage :)

  SvarSlett
 4. hihihihi kjenner meg så igjen på hoppende mage ja :P vi er omtrent like langt på vi og det er så morsomt å se mage bildene dine og sammelikne med min. Jeg er over skjemaet på magemål, hvor ligger du?

  SvarSlett
 5. Innom for å ønske deg og dine en strålende helg :) Her skinner sola men jeg sitter inne å er syk! Kjipt!!

  klem Tove

  SvarSlett
 6. Skulle anbefale deg en behagelig saccosekk fra ambient lounge https://ambient-lounge.no

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen