mandag 15. april 2013

Vaskerom del 1


Vi starter med hvordan det så ut da vi flyttet inn.


Gulv og vegger er flislagte, med samme fliser som badet i 1etj, som kan sees HER.

Vaskerommet er delt vaskerom/teknisk rom med varmtvannstank og bergvarmepumpe, så her gjelder det å være kreativ med tanke på å få plassert skittentøyskurv under sjakten fra badet i 2etj, skittentøyskurver til sortert skittentøy mørkt/lyst, skap til oppbevaring, tørkestativ, og vaskemaskin og tørketrommel.


Fortsettelse følger.

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se! Karianne

  SvarSlett
 2. Gleder meg til og se!

  Er SÅ digg med eget vaskerom, men gleder meg til og pusse opp vårt neste år, nå er det ikke så lekkert! ;)

  Ha en toppers Tirsdag,
  Klemmis fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Spent på å se løsninger du har valgt! Vi har kjøpt innredning og begynt å sette opp, men fant ut at vi trenger litt hjelp, så nå venter vi i grunn bare på den :)
  Ingrid

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen