fredag 31. mai 2013

Skikkelig KICK!
Knappe 9 uker igjen til termin, guri så fort tiden går!
Lillebror er aktiv i magen, og har slike krumspring noen ganger så magen blir både skjev og hoppende.
Det er en helt fantastisk følelse 


Det begynner absolutt å bli tungt nå, særlig de dagene varmen og solen virkelig steker. Spent på hvordan det blir utover i juni og juli!
Vi var inne på gravidkick her forleden, de er noen av de samme som da jeg gikk gravid med Mathilde, blandt annet lukten av trelast og smaken av grønn Stimorol tyggis.
De nye kickene for denne graviditeten er vannmelon, NAM! Og lukten av Jif skurekrem med sitron, sukk for en god lukt, ja jeg vet... underlig.

Er det ikke rart med disse kickene og lystene?

Hva er den rareste du har hatt, eller har opplevd at andre har hatt?

Magebilde uke 31+ 4.
7 kommentarer:

 1. Første gang jeg var gravid hadde jeg ingen spesielle kick, men andre gangen måtte jeg ha Juicy Fruit, agurk og cherrytomater. Ble helt desperat hvis jeg ikke hadde det i hus. ;) Har ikke spist Juicy Fruit siden for å si det sånn... ;)
  Kjente ei som hadde kick på potetmel, det syns jeg jo var litt småmerkelig... ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har hatt kick på vannmelon, og honningmelon! Godt det var sommer og relativt enkelt å få tak i :) Kjempeflott mage du har!!!!
  Klem Heidi.

  SvarSlett
 3. Hei! Hadde kick for eplemost og salte bjørner,selvom jeg hadde høyt blodtrykk....Kunne etter jobben kjøpe og helde i meg en flaske eplemost og en halv eske salte bjørner og så var det å ta bussen hjem. hilsen Skøyen

  SvarSlett
 4. Fine babymagen din, herlig,
  Anita

  SvarSlett
 5. Gøy å følge med på bildene du legger ut. Jeg er omtrent like langt som deg. er vel 54 dager igjen til termin nå eller noe. :) Er første barnet våres så grugleder oss litt. men tror det blir helt fantastisk:)

  Hilsen Anette:)

  SvarSlett
 6. @Anonym Hei Anette :)
  Det er bare å glede seg, og det er sant som alle sier, nyt hvert sekund og ta vare på alle minnene som kommer, tiden går så veldig fort!

  SvarSlett
 7. Min kusine hadde under begge sine graviditeter et kick på å spise isbiter. Som hun knasket på overalt. Hvis vi var på cafe/restaurant kunne hun også spørre etter et glass med bare isbiter.
  Heldigvis ikke et usunt kick å ha!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen