onsdag 12. juni 2013

Den heldige
vinneren av de fine armbåndene fra Rosenvinge

sponset av flotte
er:

Bente Hagen


Fint om du sender meg en mail med navn og adresse!


2 kommentarer:

  1. Gratulerer!
    Har en fin giveaway på gang for barn. Velkommen inn! Ha en fin dag! klem, Veronika

    SvarSlett
  2. Så kjempegøy!!! Armbåndene er bare så! lekre, ønsket meg dem veldig! Så ble det meg!!!! Mange tusen takk!!! Sender deg min adresse på facebooks PM. I Vinduskarmen, tusen takk for gratulasjon! Beste hilsen Bente

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen