søndag 15. desember 2013

Metall,tre og mose!God 3' søndag i advent!


Jeg kom på at jeg har glemt å vise dere årets adventsstake.

Enkelt og stilfult med metallpotte, kubbelys med tall og mose. Som dekor, små trestjerner fra Bohus og antikke mini-julekuler.***

Her er det tåkete og nitrist vær, lite som minner om jul, dessverre.
Vi koser oss inne med julepisode med Donald & Co, duplobygging og å søndagsmiddagen godgjør seg i ovnen. Her blir det helstekt  kalkunfilet med fløtegratinerte poteter, provence saus og dampet brokkoli.Nyt søndagen!2 kommentarer:Hjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen