onsdag 2. april 2014

En elefant i Villa Greve.


Ikke full størrelse, heldigvis. Eddie her er litt mer håndterbar.Lillebror kommer seg fint rundt på gulvet, og enda morsommer er det å komme seg til sin nye kamerat, Eddie The Elephant. Særlig om Eddie spiller en av sine fine melodier. Her kan man også ta opp melodiene man lager sammen med babyen bare ved å trykke på den ene foten til Eddie. Her i huset har Lamazedyrene blitt gode følgevenner, de er holdbare, og ikke minst fanger babyens interesse med farger, lyder og tøystoffer.


Meg og min nye musikk-kamerat!
2 kommentarer:

  1. De er supre de Lamazelekene. Oliver her har fire stykker alt. Fin blogg du har jeg kom over den etter søken om barnerom

    SvarSlett
  2. Christian og elefanten....en koselig bildeserie med lille nydelige, smilende Christian og hans venn elefanten.
    Hilsen bestemor til Christian

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen