søndag 7. september 2014

For en forandring!

Happy happy happy! Husets frue har fått nytt spisebord!


Etter å ha trålet butikker og internett i lange tider falt valget på dette bordet.
Det er endel mørkere, og røffere enn det gamle bordet. Og en god del større, perfekt for middager med hele familien samlet rundt.
Jeg er superfornøyd! Synes det gjorde seg utrolig godt her.


For en forandring!Håper dere har nytet helgen!

8 kommentarer:

 1. Stilig! Virkelig stilfullt hjemme hos dere :) LINE

  SvarSlett
 2. Innmari flott bord, hvor er det kjøpt?

  SvarSlett
 3. Hei anonym. Bordet er fra Amøbler :)

  SvarSlett
 4. Hei! Hva har du gjort med bordet du hadde fra før? Er på jakt etter det det samme siden jeg har det i stuebord, men er for sent ute da det ser ut som det har gått ut av sortimentet hos både Skeidar og Living.. før jeg kom meg så langt...
  - Katrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Katrine. Vet du, det har Skeidar tatt tilbake etter vi klagde på det. Dessverre så ble ekstraklaffene som skulle brukes for å gjøre bordet 3m helt skjev og ubrukelig

   Slett
  2. Hei Katrine! Jeg har et Toulouse spisebord jeg skal selge. Ligger til salgs på Finn hvis du er interessert ;)
   Mvh Jeanette

   Slett
 5. Så flott bord da!
  Jeg liker veldig godt særlig spisebord som har rette bein, og ikke noe ekstra som står i veien for å sitte ved bordendene. Ser ut som at det er god plass til storfamilien her :)

  Angående smøret, så har jeg sett reklame på tv i det siste, og har fått opplyst at det selges i de fleste større dagligvarebutikker, som Ultra, Centra, Spar, Mega, OBS, Rema, Ica Supermarked og Kiwi.
  Jeg har prøvd det nå, i saus - og det er mye mykere å skjære gjennom enn feks Melange! Smaksmessig, så blir vel en saus slik man selv legger opp til i forhold til krydder og slikt da. Men sausen ble digg den ;)

  I morgen skal det bakes boller, og da kommer også et blogginnlegg i forhold til hvordan smøret funket i bolledeig.

  Ønsker deg en koselig tirsdagskveld.
  Klem fra Christine

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen