mandag 15. september 2014

I glass og ramme.Den helgen gikk fort gitt!

Endelig har jeg fått opp disse rammene fra SIA, synes de er så fine, og samtidig litt annerledes. Og med nye svart hvitt bilder av våre to små hjerter, blir de helt perfekt på lilleveggen i gangen.Artig at så mange vil følge Villa Greve på Instagram, om du ikke allerede følger meg der, er du hjertelig velkommen, HER.


Ha en fin mandag dere!

4 kommentarer:

 1. Såååå lekre!! virkelig litt anderledes og fine :D

  God natt♡

  SvarSlett
 2. Veldig flotte rammer! :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine rammer! :)
  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen