onsdag 12. november 2014

Kjenner jeg gleder meg!Kun 17 dager til 1.søndag i advent!
Denne høsten har gått fort.

Til helgen blir det å titte litt i julepynten og klargjøre litt der.Kjenner jeg gleder meg!
Jeg ELSKER julen!

Julekalenderen til de små må også klargjøres. Christian skal også få gaver i år, selv om han er knappe 15mnd. Men han elsker å følge etter alt storesøster gjør, og han blir jo så glad for alt nytt og spennende, så da blir det dobbelt opp med kalendergaver i år. Trenger ikke være de store gavene vet dere, en liten hemmelighet hver dag i ventetiden.

Fin onsdag til dere flotte lesere!
2 kommentarer:

  1. JA! jeg gleder meg også! Elsker førjulstiden.
    Håper på juleinspirasjon fra deg :) LINE

    SvarSlett
  2. Nå nærmer det seg veldig ♡
    Gleder meg stort!!

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen