søndag 21. desember 2014

knips, julekort!Tenkte jeg skulle dele julekortbildene våre for i år.

For anledningen, i svart-hvitt.


Storesøster er opptatt av kameraer, og forlanger å få se bildene etter de er tatt, og mens hun venter på at man tar bilde sier hun KNIPS, KNIPS, KNIIIIIIPS.
Lillebror derimot har ikke helt roen til å sitte stille, han er en liten bøllegutt for tiden, men så søt også, mammas lille bøllegutt.Mulig minsten rakk opp hånden for å spørre om mamma snart var ferdig. hihi.
1 kommentar:Hjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen