tirsdag 22. september 2009

Oppdrag...Synes det er artig å påta seg små oppdrag fra venner og bekjente, så igår kom denne krukken i hus, den er ca 40cm høy, og skal nå pusses opp. Kanten øverst hadde et lite skår, så det er pusset ned med fint sandpapir.

Har lagt et lag med grov heftgrunning for å ha et skikkelig grunnlag å jobbe med


Vi fortsetter imorgen...
2 kommentarer:

  1. Guri malla, jeg skulle ønske jeg var like flink til å svinge meg rundt med penselen sånn som du er. Blir skikkelig fint!!

    SvarSlett
  2. Takk for det, hyggelig at du titter innom!!

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen