søndag 20. september 2009

Sånn kan det også gjøres...Fikk to gamle bilder av mamma, så var det bare å sette igang........

De hadde en 3d figur av en frukt inni, vanskelig å forklare, men se på bildet under her (bildene kan trykkes på for stor størrelse)Jeg fjernet fruktfiguren med en tynn flat skrutrekker, og malte rammen og bildet innvendig.


Rammene var blå og grønn, malte de med lady 40 tre&panel 3strøk


Brukte gull og sølv akrylmaling med svamp og dekorerte noen små trehjerter og blomster jeg hadde


Strakk sølvgitterdekor gjennom bildet


Festet hjertene og blomstene

Laget en paspatur for å få litt dybde i bildet, og festet glasset og rammen med et tykt lag med lim bak


6 kommentarer:

 1. Stilig! De ble skikkelig fine!

  SvarSlett
 2. Så fint du fikk det til! Ser du er veldig kreativ og driver og fixer på litt av hvert. Ser du har laget deg sjablong selv og skjært ut passepartout. Jeg kunne ha tenkt meg å prøvd det samme selv, men hvilke redskaper bruker du? Vanskelig å skjære ut små detaljer.

  Forresten så var det et sånt håndtak til skuffe som du tipset meg om jeg mente på, ja. Det var kjempetøft håndtak inne på lunehjem.no. Men har du noe tips til håndtak for skapdørene? Hva slags type håndtak bør det være for å stå i stil med evt. hengehåndtak..?

  SvarSlett
 3. Så fine de ble:-)
  takk for hyggelig besøk inne hos meg!
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 4. Svarte deg i bloggen din ~Camilla~. Men kan jo for ordens skyld fortelle at jeg bruker en X-Acto skalpell til å skjære ut sjablonger med.
  http://www.tegne.no/webshop/index.php?main_page=product_info&cPath=57&products_id=860
  Eller hvis en skal kutte ark etc er denne veldig grei, http://www.tegne.no/webshop/index.php?main_page=product_info&cPath=57&products_id=599

  SvarSlett
 5. Disse ble virkelig fine! Så tøft, blir jo en egen kunst som ingen andre har!! :)

  Så, litt O/T, hvordan er loggingen fra susnet?

  SvarSlett
 6. Anne Grethe, takk takk =)
  Loggingen, har ikke satt meg helt inni det der enda ;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen