lørdag 24. oktober 2009

Smykker og oppbevaring.
Ble inspirert av å ha lest i en anne blogg at smykkene bør få komme opp og frem i lyset. De trenger jo ikke gjemmes bort i en mørk skuff, eller smykkeskrin. Så derfor lot jeg kreativiteten få komme frem....


Jeg hadde et gammel speil stående som ikke lenger var i bruk, så det ble løsnet fra bakplaten og skrudd fra hverandreSå ble rammen malt hvit, to strøk. Lot den tørke over natten og begynte så å feste stoffet, med stiftemaskin, som skulle være rundt en tynn sponplate inne i rammen.
Festet små gullstifter til å henge smykkene på


Sånn...
Tilslutt gikk jeg over dekoren og utskjæringene med litt sølvmaling på en svamp, for å gi det en siste finish.4 kommentarer:

 1. For en utrolig god ide!
  Dette ble skikkelig lekkert, og vil nok bli kopiert av mange her inne.
  Jeg skjemmes over det blå plastikkskrinet som skjuler mange av mine smykker....

  SvarSlett
 2. Så kreativ du er!!! God ide, og dekorativt! - og så må jeg si at du har mye fint stæsj!!! Elsker smykker selv!

  SvarSlett
 3. Hei! :) Så koselig at du vil legge deg til som følger! :)
  Det var nydelig det du hadde gjort med smykkene. Og den kommoden - helt fantastisk. Så fint!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen